Bellator Londen: Cindy Dandois mag niet ontbreken Nieuws
Nieuws

Bellator Londen: Cindy Dandois mag niet ontbreken

Bellator Londen: Cindy Dandois mag niet ontbreken
Bellator Londen: Cindy Dandois mag niet ontbreken

Eerder vandaag werd bekend dat de Amerikaanse MMA-organsatie Bellator in juni terugkeert naar Londen.

De aankondiging vestigde de aandacht op de Belgische MMA-vechter Cindy Dandois, zij vocht eerder in 2018 tijdens een Bellator event in Israel, waar zij verloor. Afgelopen weekend kwam Dandois nog in actie en won van tegenstander Gemma Pike, tijdens een event van de Staredown FC organisatie.

Dandois doet wel vaker oproepen op social media om zo de aandacht op zichzelf te vestigen bij de diverse vechtsport organisaties. Maar dit keer waren het de fans die een lans willen breken, en Dandois aanprijzen bij Bellator. Dandois vocht eerder bij het welbekende UFC maar werd daar, op niet zachtzinnige wijze ontslagen na een verloren partij.

Geduchte vechter

Dat de Belgische haar mannetje staat in de kooi heeft zijn meerdere malen bewezen. De mooie looks van de blondine in combinatie met haar vechters kwaliteiten hebben haar de bijnaam, The Battlecat" opgeleverd.

LEES OOK: Cindy Dandois delft het onderspit in Israel

Als Dandois op de vechtkaart van Bellator verschijnt in Londen zal dit wel eens voor een groot spektakel kunnen zorgen, daar zijn haar fans het meer dan over eens, zij steunen de vechter dan ook en vinden dat zijn een plek op de vechtkaart van Londen verdiend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws