Bellator kondigt $ 1 miljoen 16-man vedergewicht toernooi aan Nieuws
Nieuws

Bellator kondigt $ 1 miljoen 16-man vedergewicht toernooi aan

Bellator kondigt $ 1 miljoen 16-man vedergewicht toernooi aan
Bellator kondigt $ 1 miljoen 16-man vedergewicht toernooi aan

Scott Coker gaat een flink bedrag uitdelen aan de winnaar van het vandaag aangekondigde 16-man Bellator Grand Prix toernooi.

De winnaar van het toernooi zal met maar liefst $ 1 miljoen naar huis gaan, zo werd vandaag op de persconferentie van Bellator Londen bekendgemaakt.

In oktober zal het vedergewicht Grand Prix van start gaan. Het toernooi bevat 16 van de beste 145-pond-vechters bij Bellator, het grootste toernooi tot nu toe in de geschiedenis van de organisatie.

Miljoen mee naar huis

De Grand Prix begint met de volledige eerste ronde, acht gevechten en op een enkele kaart. Het wordt uitgezonden op DAZN. Het plan, zei hij, is om de Grand Prix binnen een kalenderjaar af te maken.

LEES OOK: Gegard Mousasi in actie tijdens Bellator Londen

De toernooiwinnaar krijgt $ 1 miljoen, zei Coker. Het is onduidelijk of de Bellator-vedergewichtkampioen Patricio Freire, in de loting zal deelnemen. Freire steeg naar lichtgewicht om kampioen Michael Chandler tegemoet te treden tijdens Bellator 221 welke op 11 mei in Rosemont, Illinois geiden wordt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws