Concurrent haalt voordeel uit massa ontslag onder UFC-vechters – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Concurrent haalt voordeel uit massa ontslag onder UFC-vechters

Concurrent haalt voordeel uit massa ontslag onder UFC-vechters

Concurrent haalt voordeel uit massa ontslag onder UFC-vechters

Scott Coker is verrast dat UFC zoveel spraakmakende vechters heeft ontslagen, ‘jammer voor hen, goed voor ons’ zegt de Bellator MMA baas.

Het afgelopen jaar bracht verschillende UFC-licht zwaargewicht topvechters naar de Bellator MMA organisatie. Voormalig UFC vechter Corey Anderson, kwam slechts enkele uren na zijn ontslag tot een akkoord met Bellator.

UFC’s verlies is Bellator’s winst

Meer recentelijk verzekerde Anthony “Rumble” Johnson van een ​​exclusieve deal met Bellator. Enkele dagen later kreeg hij al snel gezelschap van meervoudig UFC-titeluitdager Yoel Romero.

Bellator-president Coker is absoluut blij met de groei van de 205-pond-divisie. Die gedeeltelijk groeide door het besluit van de UFC om afscheid te nemen van een aantal van haar atleten.

Verbaast

,,Je hebt het over een paar jongens die echt een verschil hebben gemaakt in hun divisie”, zegt Coker over de recente UFC-ontslagen. ,,Het verbaast me dat ze hen niet wilden houden. Het is een geweldige kans voor ons.”

,,Aan het eind van de dag denk ik dat de vechters hier wilden zijn,” zei Coker. ,,Ik denk dat elk van die jongens verschillende problemen hadden met hun vorige werkgever. Ik denk niet dat ze dat gevecht wilden aangaan, nadat er wat ultimatums werden gesteld om hen te laten blijven. Het is gewoon niet gelukt.”

🔽 LEES OOK 🔽

Bekijk ook

Domme actie: PLATNEUS krijgt schorsing wegens fraude

Derek Anderson is voor 120 dagen geschorst wegens het vervalsen van medische papieren voor zijn ...

FOTO’S: Rico heeft nieuwe vriendin, samen op vakantie in Marbella

Rico Verhoeven heeft een nieuwe vriendin

🎥 Scherp en snel: Deontay Wilder toont boks skills

Deontay Wilder lijkt te werken aan een rentree

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page