Bellator gaat terug naar New York Nieuws
Nieuws

Bellator gaat terug naar New York

Bellator gaat terug naar New York
Bellator gaat terug naar New York

Bronnen hebben aangegeven dat Bellator heeft aangekondigd dat hun tweede event zal worden gehouden in Madison Square Garden op 14 juni aanstaande. Een lichtgewicht gevecht tussen Chael Sonnen en Lyoto Machida zou al ingepland staan op de vechtkaart.

ESPN gaf eerder in februari al aan dat beide vechters mondeling hadden toegezegd de strijd met elkaar aan te gaan. De datum en locatie zouden nog nader bepaald worden.

Chael Sonnen

Chael Sonnen (31-16, 1 NC) die ook als een MMA-analist werkt voor ESPN, verloor kortgeleden nog van Fedor Emelianenko tijdens de semi-finale van de Bellator Heavyweight Grand Prix in oktober. Daarvoor won de 42-jarige Sonnen twee gevechten op een rij.

Lyoto Machida

Lyoto Machida (25-8), voormalig UFC lichtgewicht kampioen, won zijn Bellator debuut in december toen hij Rafael Carvalho versloeg door middel van split decision. De 40-jarige Braziliaan tekende bij
Bellator nadat hij elf jaar gevochten had bij UFC. Hij neemt het op tegen Sonnen na drie partijen te hebben gewonnen.

Bellator's first event at Madison Square Garden was in June 2017, when Sonnen fought Wanderlei Silva in the main event.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws