Bellator eindejaar show: Fedor Emelianenko vs Rampage Jackson Nieuws
Nieuws

Bellator eindejaar show: Fedor Emelianenko vs Rampage Jackson

Bellator eindejaar show: Fedor Emelianenko vs Rampage Jackson
Bellator eindejaar show: Fedor Emelianenko vs Rampage Jackson

Het lijkt steeds waarschijnlijker dat Bellator op 29 december een show in Japan zal houden.

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van het old school MMA-vechten. Bellator en Rizin FF zijn de onderhandelingen begonnen voor een gezamenlijke show op 29 december in Japan met als hoofd act een gevecht tussen Fedor Emelianenko en Rampage Jackson.

De informatie werd onthuld door journalist Josh Gross. “Het lijkt erop dat Bellator steeds vaker een evenement organiseert in Japan. De belangrijkste onderhandeling is Rampage Jackson tegen Fedor Emelianenko, wat het main event gevecht zou zijn, "schreef Gross.

Echte veteranen

Jackson vs. Emelianenko, zal waarschijnlijk het laatste gevecht van de Rus zijn. Beide veteranen zijn verre van hun beste momenten in het MMA. Rampage komt van een overwinning op Wanderlei Silva bij Bellator 206 in september vorig jaar.

Emelianenko van zijn kant komt van verlies tegen Ryan Bader. De Rus wordt door velen beschouwd als de beste MMA-vechter aller tijden. Ondanks dat hij 42 jaar oud is, slaagt hij er toch in om een ​​hoog niveau te tonen. In 2015 keerde hij terug, na in 2012 met pensioen te zijn gegaan, daarna voerde "The Last Emperor" zes gevechten en behaalde een 4-2 record.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws