Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Bellator debuut ex GLORY kampioen Robin van Roosmalen in oktober

Bellator debuut ex GLORY kampioen Robin van Roosmalen in oktober

Robin van Roosmalen verdedigd wereldtitel in Amerika tijdens rematch!

Hij had verwacht in augustus zijn debuut te maken bij Bellator MMA, voormalig wereldkampioen kickboksen Robin van Roosmalen.

Echter meld de vechter woensdag dat hij in oktober zijn eerste wedstrijd zal vechten voor de Amerikaanse vechtsport organisatie. Via Instagram zegt van Roosmalen: “Kan niet wachten om te doen wat ik het beste doe, om dat gevoel van angst, opgewondenheid en zelfverzekerd tegelijkertijd te missen, datum bevestigd oktober …. tegenstander, wacht daar nog op. “

Milaan Italie

Het debuut zal naar alle waarschijnlijkheid plaatsvinden tijdens Bellator Milaan, Italie waar ook Melvin Manhoef zijn opwachting maakt tegen Yannick Bahati. Er is eerder op 4 oktober het Bellator 229 event (Koreshkov vs. Larkin), Pechanga Resort & Casino in Temecula, CA. Echter is de verwachting dat Van Roosmalen in Italië zal debuteren door zijn bekendheid.

Wanneer de tegenstander en de officiële bevestiging komt van Bellator komt en de tegenstander bekend wordt is nog niet bekend. Ook landgenoot Hesdy Gerges kondigde recent aan een datum voor zijn volgende wedstrijd te hebben, of dit ook in Italie zal zijn is niet bekend.

Bekijk ook

UFC-VECHTER: ‘Het gaat niet goed met mij’

De voormalige strogewicht uitdager

🎥 | Opscheppende MMA-vechter ziet ongeslagen record gebroken

Een trieste speling van het lot?

📺 | BEKIJK: Ilias Bulaid’s winnende partij bij Bellator Dublin

Bulaid stond tegenover Diego Freitas