Home / Nieuws / MMA NIEUWS / BELLATOR DAAGT UFC UIT: Wie heeft de beste vechters?

BELLATOR DAAGT UFC UIT: Wie heeft de beste vechters?

Het zijn geduchte concurrenten als het op MMA-vechten aankomt, UFC en Bellator. Waar de UFC pretendeert de beste te zijn denkt Bellator daar anders over.

Er lijkt een sluimer oorlog te zijn op social media die zomaar zou kunnen ontbranden. De hautaine houding van de UFC en diens president Dana White lijkt nogal wat irritatie op te wekken binnen de Bellator gelederen. En het lijkt tot op het top niveau te zijn doorgedrongen.

Dana White maakte zich recentelijk niet echt populair door te stellen dat zijn UFC vechter superieur zouden zijn. Een aantal Bellator vechters waaronder enkele kampioenen zoals Particky “Pitbull” Freire pikten dit niet. Deze viel dan ook direct White aan op Twitter door te stellen dat deze onzin praat..

Wie zijn de beste vechters?

Ook voormalige UFC kampioen en huidig Bellator vechter Cris Cyborg is het niet eens met de stelling van White en zegt; “Ik herinner me dat mensen zeiden dat de UFC betere vechters had dan StrikeForce. En toen gingen we allemaal naar de UFC en werden kampioen. Ronda, Woodley, DC, Masvidal, Werdum, Nunes, we werden allemaal UFC-kampioen.”

Cyborg die net als de voornoemde vechters eerst bij StrikeForce vochten haalden grote successen bij de UFC. Bellator MMA kwam dinsdag met een sneer naar de UFC door een vechtkaart te publiceren waar UFC vs Bellator vechters op staan. Fans wordt gevraagd wie zij zien winnen. Kwestie van ballen tonen of een opmaat naar een UFC vs Bellator toernooi?

Bekijk ook

‘Ik leef alleen nog voor mezelf’: UFC-ster Khabib is klaar

Khabib Nurmagomedov spreekt vrijuit voor hoe zijn leven zal veranderen nu hij met pensioen is ...

Regball: Worstel-basketballen op z’n Russisch (video)

Nog nooit van Regball gehoord een combinatie van Basketbal en worstelen, dan heb je wat ...

GLORY zoekt tegenstander voor kampioen Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is nog steeds ongeslagen als kampioen bij GLORY Kickboxing. Velen hebben getracht de ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page