BELLATOR: Brian Hooi treft taaie tegenstander in Parijs MMA Nieuws
MMA Nieuws

BELLATOR: Brian Hooi treft taaie tegenstander in Parijs

BELLATOR: Brian Hooi treft taaie tegenstander in Parijs
BELLATOR: Brian Hooi treft taaie tegenstander in Parijs

Afgelopen weekend werd bekend dat de Nederlandse MMA-vechter Brian Hooi zijn debuut zou gaan maken bij het Amerikaanse Bellator MMA.

Maandag maakt DFN bekend dat Hooi inmiddels zijn contract getekend heeft. Ook is er een tegenstander bekend, de Fransman Davy Gallon. Voor zowel Hooi als Gallon is het hun debuut bij Bellator, die al eerste organisatie in Frankrijk een MMA-event mag organiseren.

Het gevecht tussen Hooi en Gallon zal plaatsvinden op 71,5 kilogram. Geruchten gaan dat er meerdere Nederlandse MMA-vechters aan zullen treden, namen die genoemd worden zijn Robin van Roosmalen. Echter is dit niet bevestigd.

Meer Nederlanders

Mocht van Roosmalen wel aantreden in Parijs dan zal ook dit zijn langverwachte debuut zijn. Hij was gepland te vechten in 2019. Maar de voormalige GLORY Kickbokskampioen haalde toen het streefgewicht voor zijn wedstrijd niet.

Wat de tegenstander van Hooi betreft deze heeft een record van 18-7-2. Tegenover Hooi met 16-7-1 NC. Mocht Hooi de winst pakken dan kan hij direct zijn out makelij de organisatie van Scott Coker.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws