Bellator baas is voorstander van "Winner Takes All" partij tussen Paul Daley en Michael Page! MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bellator baas is voorstander van "Winner Takes All" partij tussen Paul Daley en Michael Page!

Bellator baas is voorstander van "Winner Takes All" partij tussen Paul Daley en Michael Page!

Bellator MMA probeert al tijden de rivaliserende Britse vechters Paul Daley en Michael Page tegen elkaar te laten vechten.

Maar gaat dat gevecht er komen? Als het aan Scott Coker ligt wel, Coker is de grote baas van Bellator MMA dus de tegenhanger van Dana White van de UFC. Tijdens een interview met MMA hour vertelde hij over het feit dat er gesprekken zijn geweest met zowel Paul Daley als Michael Page, over een "Winner Takes All" partij. Wat houdt dit in? Wel heel eenvoudig de winnaar krijgt alle opbrengsten, dus er is geen troostprijs voor de verliezer. En dat kan de winnaar nog wel eens heel rijk maken.

Bellator baas is voorstander van "Winner Takes All" partij tussen Paul Daley en Michael Page!

Het gevecht komt er alleen als ik alles in mijn zak mag steken

Coker vertelde dat Michael Page had aangegeven dat hij best wel tegen Paul Daley wil vechten, maar op één voorwaarde dat al het prijzen geld naar hem toe zou gaan. Echter houdt dit in dat de bal ook de andere kant op kan rollen en het gunstig uit zou kunnen pakken voor Paul Daley. Dus dat is een hele interessante discussie, en wakkert gelijk de vraag aan of men nou vecht om de eer of het geld? Maar goed, waarom zouden vechters ook niet mogen verdienen aan een partij, en laten wij eerlijk zijn de fans komen toch wel kijken.

Hé wij zijn Bellator en als wij de partij willen dan komt hij er

Zo zei Coker, de organisatie heeft goede vechters die zo tegen elke vechter uit een andere organisatie zo de ring in kunnen. En dat is bewezen want tenslotte vechten er mensen die eerst bij de UFC zaten in Bellator. Als de partij tussen Daley Page er komt, zou het wel een hele interessante partij zijn, want zowel Daley en Page zijn nou niet echt de beste vrienden. Dus beide vechters zullen ongetwijfeld vechten tot de laatste druppel energie!

Lovende woorden over Gegard Mousasi

Scot Coker had lovende woorden over Gegard Mousasi, in het interview werd hem gevraagd wat hij van de partij vond tussen Mousasi en Shlemenko. Hij antwoord Mousasi is een echte strijder, doorvechten met een zware blessure vergt doorsetting vermogen. En wij zijn blij hem in onze organisatie te hebben. Beter kan het haast niet als de grote baas dit soort complimenten maakt. en nu is het afwachten of het gevecht tussen Daley en Page er gaat komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws