Bellator baas is voorstander van "Winner Takes All" partij tussen Paul Daley en Michael Page! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Bellator baas is voorstander van “Winner Takes All” partij tussen Paul Daley en Michael Page!

Bellator baas is voorstander van “Winner Takes All” partij tussen Paul Daley en Michael Page!

Bellator MMA probeert al tijden de rivaliserende Britse vechters Paul Daley en Michael Page tegen elkaar te laten vechten.

Maar gaat dat gevecht er komen? Als het aan Scott Coker ligt wel, Coker is de grote baas van Bellator MMA dus de tegenhanger van Dana White van de UFC. Tijdens een interview met MMA hour vertelde hij over het feit dat er gesprekken zijn geweest met zowel Paul Daley als Michael Page, over een “Winner Takes All” partij. Wat houdt dit in? Wel heel eenvoudig de winnaar krijgt alle opbrengsten, dus er is geen troostprijs voor de verliezer. En dat kan de winnaar nog wel eens heel rijk maken.

Bellator baas Scott Coker is voorstander van "Winner Takes All" partij tussen Paul Daley en Michael Page!

Het gevecht komt er alleen als ik alles in mijn zak mag steken

Coker vertelde dat Michael Page had aangegeven dat hij best wel tegen Paul Daley wil vechten, maar op één voorwaarde dat al het prijzen geld naar hem toe zou gaan. Echter houdt dit in dat de bal ook de andere kant op kan rollen en het gunstig uit zou kunnen pakken voor Paul Daley. Dus dat is een hele interessante discussie, en wakkert gelijk de vraag aan of men nou vecht om de eer of het geld? Maar goed, waarom zouden vechters ook niet mogen verdienen aan een partij, en laten wij eerlijk zijn de fans komen toch wel kijken.

Hé wij zijn Bellator en als wij de partij willen dan komt hij er

Zo zei Coker, de organisatie heeft goede vechters die zo tegen elke vechter uit een andere organisatie zo de ring in kunnen. En dat is bewezen want tenslotte vechten er mensen die eerst bij de UFC zaten in Bellator. Als de partij tussen Daley Page er komt, zou het wel een hele interessante partij zijn, want zowel Daley en Page zijn nou niet echt de beste vrienden. Dus beide vechters zullen ongetwijfeld vechten tot de laatste druppel energie!

Lovende woorden over Gegard Mousasi

Scot Coker had lovende woorden over Gegard Mousasi, in het interview werd hem gevraagd wat hij van de partij vond tussen Mousasi en Shlemenko. Hij antwoord Mousasi is een echte strijder, doorvechten met een zware blessure vergt doorsetting vermogen. En wij zijn blij hem in onze organisatie te hebben. Beter kan het haast niet als de grote baas dit soort complimenten maakt. en nu is het afwachten of het gevecht tussen Daley en Page er gaat komen.

 

 

 

Bekijk ook

UFC'er Chimaev Russisch leger in? 'Paspoort afgepakt, kan land niet uit'

UFC’er Chimaev Russisch leger in? ‘Paspoort afgepakt, mag land niet uit’

Khamzat Chimaev zijn paspoort is in beslag genomen

Vechter houdt titel met wilde knock-out! Sublieme Uppercut

Vechter houdt titel met wilde knock-out! Sublieme Uppercut (video)

Deze zette een lowkick in maar werd vrijwel afgestraft door Prikaza.

Glory neemt maatregelen! 'Gedragsregels voor fans en vechters'

Glory Collision 4 maatregelen! ‘Gedragsregels voor fans en vechters’

Voor Glory Collision 4 welke deze zaterdag plaatsvindt in het Gelredome Arnhem

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page