Nederlandse Denise Kielholtz krijgt felbegeerd titelgevecht bij Bellator MMA Nieuws
Nieuws

Nederlandse Denise Kielholtz krijgt felbegeerd titelgevecht bij Bellator MMA

Nederlandse Denise Kielholtz krijgt felbegeerd titelgevecht bij Bellator MMA

Denise Kielholtz zal op 16 juli als uitdager tegen Juliana Velasquez in de Bellator kooi staan voor de vlieggewicht titel van de organisatie. Het gevecht tussen Kielholtz en Velasquez zal plaatsvinden in de Mohegan Sun Arena, Uncasville met publiek.

Bellator kondigde vandaag aan dat Velasquez haar goud op het spel zal zetten tegen de Nederlandse Kielholtz die al de kickboks wereld titel van Bellator in haar bezit heeft. Het titelgevecht zal Bellator 262 headlinen.

De titel wordt van mij

,,Dit is het moment waarop ik heb gewacht sinds ik een kind was. Mijn reis in vechtsporten begon toen ik negen jaar oud was", zegt Kielholtz. ,,Ik heb meerdere kampioenschappen behaald met kickboksen en judo en ik heb het gevoel dat het universum alles bij elkaar heeft gebracht. "

,,Al het harde werk, alle offers die ik in mijn leven heb gebracht, hebben me allemaal naar deze kans geleid. Dit wordt de bekroning van mijn carrière. Dit is van mij", aldus Kielholtz. De Nederlandse heeft vier gevechten achtereen gewonnen. In haar meest recente optreden schakelde Kielholtz Kate Jackson in 43 seconden uit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws