BELLATOR 251: Manhoef vs. Anderson voorbeschouwing – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / BELLATOR 251: Manhoef vs. Anderson voorbeschouwing

BELLATOR 251: Manhoef vs. Anderson voorbeschouwing

BELLATOR 251: Manhoef vs. Anderson voorbeschouwing

Bellator 251 vindt plaats op donderdag 5 november in de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut. Waar Melvin Manhoef tegen Corey Anderson zal vechten.

De Amerikaanse UFC-veteraan Corey Anderson maakt kennis met Bellator-fans in een confrontatie met de 44-jarige Nederlandse Melvin Manhoef. Anderson vocht 7 jaar voor de UFC en maakte recentelijk de overstap naar concurrent Bellator.

Anderson lijkt met zijn lengte een voordeel te hebben tegenover de 44-jarige Manhoef, toch zal de Amerikaan moeten oppassen voor de krachtige stoten van de Nederlander. Yannick Bahati die tien centimeter langer was en ook een bereik voordeel van negen centimeter had. Maakte kennis met de kracht van Manhoef die hem knock-out sloeg tijdens Bellator 230.

Manhoef in het voordeel

Bahati moest het binnen twee en een halve minuut afleggen tegen Manhoef. Toch zal Anderson een uitdaging betekenen voor Manhoef. Hoe meer Manhoef het gevecht in het midden van de kooi houdt, hoe groter zijn kansen om Anderson te verslaan. Manhoef is een ongelooflijke atleet die nog steeds zijn snelheid en kracht heeft als 25 jaar terug.

Of het Manhoef zal lukken Anderson op knock-out te verslaan wordt door insiders laag ingeschat. Dat kans hij Anderson op punten zal verslaan wordt een stuk hoger ingeschat en algemeen wordt voorspelt dat Manhoef zou moeten winnen via beslissing van de jury. BELLATOR 251: Manhoef vs. Anderson is vrijdag 6 november als tape relay te zien via Spike.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page