Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 🎥 | Opscheppende MMA-vechter ziet ongeslagen record gebroken

🎥 | Opscheppende MMA-vechter ziet ongeslagen record gebroken

Een MMA-vechter die beweerde ‘de beste zwaargewicht ter wereld’ te zijn heeft zijn ongeslagen record zien verwateren tijdens Bellator 239 afgelopen weekend.

Tyrell Fortune begon flink naam te maken in de MMA-wereld. De afgelopen jaren versloeg Fortune iedereen waarmee hij de kooi in stapte. Echter, vóór het gevecht op Bellator 239 zaterdag, beweerde dat hij de beste zwaargewicht ter wereld was, dat had hij beter niet kunnen doen.

Tarten van het lot

Het slechts een kwestie van tijd dat hij zou verliezen, hij werd uitgeschakeld in een van de grootste verrassing gevechten in de recente geschiedenis van Bellator MMA. Timothy Johnson stond op het punt dat te veranderen. Fortune was vanaf het begin in de achteruit aan het vechten, toen Johnson, Fortune kon vangen met een rechter stoot, duurde het slechts een moment voordat Fortune sterren zag.

Een trieste speling van het lot, of gewoon de goden verzoeken vooraf aan te geven dat je nooit verslagen wordt? Hoe het ook zij Johnson heeft de afgelopen tijd ook niet echt geluk gehad, maar met deze overwinning heeft hij zichzelf opnieuw op de kaart gezet.

Bekijk ook

UFC 249: Jairzinho Rozenstruik wil interim titelgevecht

UFC zwaargewicht Jairzinho Rozenstruik roept op tot een tussentijds zwaargewicht titelgevecht tegen Francis Ngannou om ...

DWAAS: UFC vechter ‘je krijgt coronavirus door tv kijken’

Zo’n beetje iedereen heeft zijn eigen visie op het ontstaan en doorgeven van het coronavirus, ...

Chatri Sityodtong wil een ONE tegen UFC super titelgevecht

De grote baas van ONE Championship Chatri Sityodtong wil een gevecht tussen ONE kampioen Jingnan ...