? | Opscheppende MMA-vechter ziet ongeslagen record gebroken Nieuws
Nieuws

? | Opscheppende MMA-vechter ziet ongeslagen record gebroken

? | Opscheppende MMA-vechter ziet ongeslagen record gebroken

Tyrell Fortune begon flink naam te maken in de MMA-wereld. De afgelopen jaren versloeg Fortune iedereen waarmee hij de kooi in stapte. Echter, vóór het gevecht op Bellator 239 zaterdag, beweerde dat hij de beste zwaargewicht ter wereld was, dat had hij beter niet kunnen doen.

Tarten van het lot

Het slechts een kwestie van tijd dat hij zou verliezen, hij werd uitgeschakeld in een van de grootste verrassing gevechten in de recente geschiedenis van Bellator MMA. Timothy Johnson stond op het punt dat te veranderen. Fortune was vanaf het begin in de achteruit aan het vechten, toen Johnson, Fortune kon vangen met een rechter stoot, duurde het slechts een moment voordat Fortune sterren zag.

Een trieste speling van het lot, of gewoon de goden verzoeken vooraf aan te geven dat je nooit verslagen wordt? Hoe het ook zij Johnson heeft de afgelopen tijd ook niet echt geluk gehad, maar met deze overwinning heeft hij zichzelf opnieuw op de kaart gezet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws