Bellator 238: Cris Cyborg blij dat de UFC achter haar ligt Nieuws
Nieuws

Bellator 238: Cris Cyborg blij dat de UFC achter haar ligt

Bellator 238: Cris Cyborg blij dat de UFC achter haar ligt
Bellator 238: Cris Cyborg blij dat de UFC achter haar ligt

Voormalig UFC vechter Cris Cyborg is blij verlost te zijn van de UFC en haar president Dana White.

Op Bellator 238 zaterdag 25 januari, zal Cris Cyborg terugkeren naar de kooi als ze de Bellator vedergewichtskampioen Julia Budd in haar eerste gevecht bij de organisatie tegemoet treedt.

Cyborg de voormalige UFC, Invicta en Strikeforce kampioen, die al snel nadat haar contract met de UFC was verbroken, door Bellator werd ondertekend, krijgt meteen de kans om Bellator kampioen te worden.

Blij voor mezelf

Op weg naar het gevecht met Budd, is Cyborg buitengewoon blij. Voor Cyborg gaat dit niet alleen over het toevoegen van een nieuw kampioenschap aan haar collectie. “Ik voel me gelukkig, voor een nieuw hoofdstuk in mijn carrière. Enthousiast om dit gevecht te doen, "zegt Cyborg.

"Ik voel in mijn hart, dat mijn vertrek bij UFC Gods geschenk is. Omdat als het niet had gebeurt, ik hier nu niet zou zijn. En nu ben ik zo blij voor dit nieuwe hoofdstuk, een nieuw tijdperk voor mij. Ik ben zo blij bij Bellator. Als dit had gebeurt, zou ik elke dag ongelukkig zijn geweest. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws