Belgische MMA-vechter Cindy Dandois delft het onderspit tegen Israëlische Nieuws
Nieuws

Belgische MMA-vechter Cindy Dandois delft het onderspit tegen Israëlische

Belgische MMA-vechter Cindy Dandois delft het onderspit tegen Israëlische
Belgische MMA-vechter Cindy Dandois delft het onderspit tegen Israëlische

Het lijkt de Belgische Cindy Dandois maar niet te lukken om door te breken bij de grote MMA organisaties. Gisteren maakte zij haar debuut bij Bellator MMA in Tel Aviv tegen de Israëlische Olga Rubin, maar liep tegen een verlies op.

De sympathieke 33-jarige Dandois, in het dagelijks leven lerares op een school had zich terdege voorbereid om te schitteren tijdens haar debuut op Bellator 209, in wat een kans leek op een wereldwijde doorbraak en een lange neus naar de UFC. Dandois werd eerder, op niet al te zachtzinnige wijze door de UFC aan de kant gezet, in wat leek een doordacht spel te zijn, volgens insiders.

Sindsdien heeft de Belgische niet bij de pakken neergezeten en vocht onder ander bij het Japanse Rizin waar zij succes behaalde. Zo wist zij de Japanse 'King Reina" te verslaan tijdens het RIZIN debuut in december vorig jaar van Dandois (RIZIN Fighting World Grand Prix 2017).

Auditie

Dandois deed verwoede pogingen om terug te komen bij de UFC en participeerde zelfs in een auditie eerder dit jaar voor een nieuw op te richten vrouwen divisie. Ook hier kwam Dandois niet door de selectie. Op twitter lanceerde zij een ware Dandois promo actie wat opviel binnen de Bellator organisatie. Met als gevolg een debuut gisteren tegen Rubin.

Echter bleek Rubin een maatje te groot voor Dandois en had zij het nakijken. Of en wanneer Dandois haar volgende gevecht binnen Bellator zal hebben is nog niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws