Bekende UFC vechter ernstig bedreigd door coach MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bekende UFC vechter ernstig bedreigd door coach

Bekende UFC vechter ernstig bedreigd door coach
Bekende UFC vechter ernstig bedreigd door coach

De vrouwelijke UFC-vechter Mackenzie Dern die afgelopen weekend tijdens UFC Vegas 11 in de kooi stond. Doet een schrikwekkende onthulling.

Mackenzie Dern boekte een winst tijdens het UFC Vegas 11 event van dit weekend. Dern versloeg Randa Markos via submission, echter had zij geen prettig trainingskamp in haar voorbereiding. De Braziliaanse is tijdens haar trainingskamp in een flinke strijd terecht gekomen met haar inmiddels ex-coach.

Naar verluidt raakten de echtgenoot van Dern, pro-surfer Wesley Santos en trainer Juan Gomez midden in het kamp van Dern in gevecht. Daarna besloot Dern dat het tijd was om van sportschool te veranderen en ging ze trainen onder Jason Parillo.

Idioot gedrag

Dern vertelt Ag Fight echter dat dit niet is waar het verhaal met Gomez eindigde. In het interview beweerde Dern dat ze gedurende de hele week voor haar gevecht afgelopen weekend bedreigd was door Gomez. "Hij stuurde me de hele week sms'jes om mij en mijn man te bedreigen.'Hij noemde me een bitch en een verrader. Hij maakte nepaccounts, alles om mij te bedreigen,"aldus Dern.

"Ik wilde hem niet aanklagen omdat het heel erg voor hem kan worden. Maar als hij ons blijft bedreigen en dingen zegt over de volgende keer dat we op Hawaï zijn, over hoe hij daar connecties heeft. " Als Gomez niet stopt met het lastig vallen van Dern en haar man overweegt zij stappen te nemen. "Ik wil dat hij ons met rust laat, maar als hij doorgaat zijn de gevolgen voor hem, "zegt Dern.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws