Bekende UFC-scheidsrechter verliest baan na nemen risico Nieuws
Nieuws

Bekende UFC-scheidsrechter verliest baan na nemen risico

Bekende UFC-scheidsrechter verliest baan na nemen risico

Jerin Valel verliet zijn baan bij de provinciale regering van Manitoba nadat hij de provincie had verlaten om dienst te doen bij UFC 260 in Vegas. MMA-scheidsrechter Jerin Valel kwam in de problemen toen hij terugkeerde naar Manitoba, Canada.

De scheids die een ambtenaar is bij de provinciale overheid, was naar Vegas gereisd ondanks een reisverbod dat op 1 februari aan overheidsmedewerkers was opgelegd. Het verbod werd ingesteld nadat een aantal ambtenaren was betrapt toen ze op vakantie gingen.

Niet essentieel

Ondanks het feit dat de regering erop stond dat mensen alleen reizen voor essentiële reizen tijdens de COVID-19-pandemie, gingen enkele over de scheef. Dat de scheids toch reisde voor een UFC evenement wordt niet als essentieel gezien.

Met zijn beslissing verliest Valel zijn baan als interim-assistent-vice-minister van transformatie, die hij begin maart aannam. Wel blijft hij aan blijft als de provinciale directeur van technologietransformatie voor het secretariaat voor prioriteiten en planning, een rol waarvoor hij in februari 2020 werd aangenomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws