Bekende MMA-vechter weigert scheidsrechter bij wedstrijd - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Bekende MMA-vechter weigert scheidsrechter bij wedstrijd

Bekende MMA-vechter weigert scheidsrechter bij wedstrijd

Dominick Cruz weigert scheidsrechter Keith Peterson voor gevecht op UFC 259

Dominick Cruz, de voormalige UFC-kampioen bantamgewicht doet er alles aan om ervoor te zorgen dat scheidsrechter Keith Peterson op zijn pad komt. Cruz wil Peterson niet als arbiter mijn zijn wedstrijden.

Voor Cruz is het duidelijk zaterdag staat Peterson niet bij hem in de UFC-kooi. Cruz knokt dan tegen Casey Kenney op UFC 259, maar wil dit vlekkeloos laten verlopen. Volgens Cruz heeft Peterson in het gevecht met Henry Cejudo flink verzaakt. Cejudo won van Cruz die en TKO verlies leed doordat Peterson de wedstrijd stopte.

Niks er van

Cruz claimt dat hij door kon vechten en dat de scheidsrechter niet goed wijs was en onder invloed. ,,De man rook naar alcohol en sigaretten, dus wie weet wat hij deed”, zei Cruz over Peterson na het gevecht. ,,Ik zou willen dat een scheids ook op drugs wordt getest.”

Peterson heeft nooit inhoudelijk gereageerd op de aantijgingen van Cruz. Ook de UFC heeft zich niet direct uitgesproken. Voor Cruz is het duidelijk, wat er ook gebeurt geen Peterson in de kooi. ,,Eerlijk gezegd, het kan me niet schelen”, zegt Cruz over wie arbitreert. ,,Zolang het maar Keith Peterson is.”

Bekijk ook

‘Waar zit je?’ McGregor uitgedaagd door oud-rivaal

Waar zit je McNuggets

Dodelijke aanval! ‘Bekende bokser ernstig gewond, vriend overleden’

Ik hoorde geschreeuw. Ze riepen: ‘Een beer!’

Strelka knokker ‘KO’ door de touwen getrapt’ (video)

Strelka is een fenomeen in Rusland

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page