Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Bekende MMA-vechter permanent invalide door zijn vechtcarrière (video)

Bekende MMA-vechter permanent invalide door zijn vechtcarrière (video)

Bekende MMA-vechter permanent invalide door zijn vechtcarrière

Spencer Fisher heeft onthuld dat hij ‘permanent gehandicapt’ is en lijdt aan alarmerende neurologische problemen. Die in ieder geval gedeeltelijk terug te voeren zijn op zijn vechtcarrière.

Fisher die bij het bekende Amerikaanse UFC in de MMA-kooi stond komt naar buiten over zijn problemen. ,,Ik ben vergeten waar ik heen ga, depressie, duizeligheid, mensen verschillende namen geef. Hun echte naam niet meer ken”, vertelde Fisher.

Namen kwijt

Als vechter leverde Fisher veel spannende gevechten in de MMA-kooi. Misschien wel het meest memorabel zijn trilogie reeks van gevechten met Sam Stout. Fisher trok zich terug uit de sport met een zeer respectabel 24-9-record.

,,Mijn kinderen, ik heb gevallen gehad waarin ik ter plekke hun namen niet kon bedenken. Mijn evenwicht is weg. Ik kan me moeilijk herinneren wat ik gisteren heb gedaan. Afgelopen week is een complete waas. “

Armoede

Aan het einde van zijn carrière trok Fisher zich stilletjes terug uit de sport. Hij werd een van een kleine groep vechters, waaronder andere UFC-veteranen zoals Forrest Griffin, Matt Hughes en Chuck Liddell die in de vergetelheid raakten.

Tegenwoordig heeft Fisher dagelijks neurologische problemen en gebruikt hij meerdere medicijnen. Om met de symptomen om te gaan, terwijl hij en zijn gezin moeite hebben om rond te komen.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

GLORY last persconferentie in met Rico, Hesdy, Levi en Tarik

GLORY Kickboxing last een persconferentie met de deelnemers aan het 4 man toernooi van 30 ...

Verkrachting details onthuld in rechtszaak tegen Conor McGregor

Conor McGregor’s juridische problemen zijn nog niet voorbij. Meer details zijn naar voren gekomen uit ...

Nederlandse vechtster Mellony Geugjes komt februari weer in actie

Mellony Geugjes zal op 13 februari de strijd aangaan met de Poolse Izabela Badurek. Het ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page