Bekende MMA-vechter (27) gepakt met grote partij drugs – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Bekende MMA-vechter (27) gepakt met grote partij drugs

Bekende MMA-vechter (27) gepakt met grote partij drugs

Fabiola Pidroni, is gearresteerd wegens drugshandel

Fabiola Pidroni, is gearresteerd wegens drugshandel. De politie heeft in haar huis 1K ecstasy pillen en 100 gram MDMA gevonden. De Italiaanse had op 6 maart moeten vechten bij Fight Club Rush 8 in Zweden.

De Italiaanse Pidroni werd zaterdag gearresteerd. De 27-jarige Italiaanse prof MMA-vechter heeft deelgenomen aan verschillende internationale competities. En behoort bij de top honderd van Europese judoka’s.

In het huis van de vechter vond de politie bijna duizend tabletten XTC en 100 gram MDMA kristallen. Deze waren verborgen onder een matras in haar slaapkamer. De politieagenten hadden het moeilijk om de woning binnen te komen omdat Pidroni probeerde de deur op slot te doen.

Drugsverkoop

Onderzoekers vonden drie precisie weegschalen en drieduizend euro in contanten in de keuken van het huis. Analyse van een paar mobiele telefoons toonden chats, waarmee de vechter volgens de aanklager de drugshandel leidde.

Voor elk type drugs had Pidroni een emoticon om met klanten te kunnen communiceren zonder de drug te noemen. De gekleurde snoepjes waren xtc-tabletten, een sneeuwvlokje, een MDMA. De drugs die politieagenten bij Pidroni in beslag hebben genomen, zijn ongeveer 25 duizend euro waard.

Bekijk ook

📺 UFC Replay: Diaz faalt, Adesanya domineert en 1e Mexicaanse kampioen

Er stonden twee titels op het spel en de terugkeer van 'Badboy' Nate Diaz.

MMA-vechter (43) overlijdt na corona vaccinatie?

Bekend vechter en Kickboxing/MMA coach had geen gezondheidsproblemen

BREAKING: Isis Verbeek in Bare Knuckle MMA-gevecht tegen Kahaunaele

Isis Verbeek gaat blote vuist MMA-vechten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page