'Been niet verrot!' Conor McGregor plaatst bewijs online: Comeback ophanden? MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Been niet verrot!' Conor McGregor plaatst bewijs online: Comeback ophanden?

'Been niet verrot!' Conor McGregor plaatst bewijs online: Comeback ophanden?

Conor McGregor lijkt de geruchten dat zijn been nog lang niet hersteld is te willen ontkrachten. Met een nieuw geplaatste video waar de Ier een bokszak mishandeld lijkt hij zijn punt te willen maken. Een comeback zou dus eerder ophanden zijn dan beweerd.

De Ierse UFC-ster Conor McGregor brak zijn linkerbeen in zijn derde gevecht tegen Dustin Poirier vorig jaar. Een lang herstel na een operatie volgde. Sindsdien zijn er af en aan geruchten dat McGregor terug zou komen of zelfs helemaal niet meer zou kunnen vechten. Recentelijk melde The Mirror nog dat de Ier pas laat in 2023 terug in actie zal komen.

Stap dichterbij terugkeer

Deze bewering en andere geruchten lijken McGregor er toe hebben aangezet aan te tonen dat zijn been compleet hersteld is. In de video is te zien hoe hard McGregor kan trappen met zijn been. Het lijkt erop dat McGregor toch een grote stap dichter bij een UFC-comeback is.

De 33-jarige McGregor heeft niet meer deelgenomen aan wedstrijden sinds hij in juli 2021 zijn been brak tegen rivaal Dustin Poirier. ,,"Als ik eenmaal kan schoppen en worstelen, ben ik zo terug", zei McGregor. ,,De bokstraining gaat goed, en de krachttraining. Dat is alles. Ik ben opgewonden om terug te keren."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws