BEAST MODE! UFC-ster Jon Jones comeback nog dit jaar (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

BEAST MODE! UFC-ster Jon Jones comeback nog dit jaar (video)

BEAST MODE! UFC-ster Jon Jones comeback nog dit jaar (video)

Jon Jones voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen, lijkt klaar terug te keren na 3 jaar afwezigheid. Jones plaatste gisteren een video van een recente pad sessie met oude coach Brandon Gibson. De ex-kampioen ging flink tekeer met de blote vuist.

Dit jaar zijn de geruchten over een terugkeer van Jones opgelaaid na een rechtszaak die zijn comeback plannen onderbrak. Algemeen wordt verwacht dat hij het zal opnemen tegen ex-kampioen Stipe Miocic in zijn zwaargewicht debuut, hoewel een datum nog niet is vastgesteld.

UFC-legende Jones uitte zijn bereidheid om zijn langverwachte zwaargewicht debuut te maken. ,,Op dit moment ben ik precies waar ik moet zijn", zegt Jones. ,,Ik ben opgewonden om mezelf over een paar maanden te zien wanneer de dingen echt beginnen op te lopen. Over de hele linie scherp voelen."

Scherp

Jones, 35, is al meer dan twee jaar bezig met zijn debuut bij de zware jongens, hoewel zijn toekomst in de UFC-kooi niet altijd duidelijk is geweest. Dit nadat hij afstand had gedaan van zijn titel in het licht zwaargewicht te midden van een contractgeschil met de UFC.

Maar hij concentreerde hij zich op het opbouwen van zijn lichaam en bleef aan de zijlijn terwijl hij van manager veranderde en achter de schermen werkte aan zijn volgende carrièrestap. Verwacht wordt dat Jones nog dit jaar zijn terugkeer maakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws