'Bangerik'! Diaz wil tegen Poirier knokken MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Bangerik'! Diaz wil tegen Poirier knokken

'Bangerik'! Diaz wil tegen Poirier knokken

Nate Diaz heeft gereageerd op de uitdaging van mede-UFC-superster Dustin Poirier. Deze daagde Diaz gisteren uit tot een gevecht. Poirier en Diaz waren eerder gepland om te vechten tijdens UFC 230 in 2018.

Hoewel Dana White de grote baas van de UFC hoopt dat Poirier het in zijn volgende gevecht opneemt tegen de pas gekroonde UFC lichtgewicht kampioen Charles Oliveira. Lijkt Poirier andere plannen te hebben.

Laten we het doen

Poirier werd oorspronkelijk uitgedaagd tot een middengewicht gevecht door Diaz, onmiddellijk nadat Poirier zijn wedstrijd met Conor McGregor op UFC 264 had gewonnen. ,,Laten we vechten, wees deze keer niet bang", schreef Diaz op Twitter in reactie op de eerdere uitdaging van Poirier.

Diaz nam voor het laatst deel tijdens het UFC 263-evenement van vorige maand, waar hij een unaniem verlies leed tegen Leon Edwards in een weltergewicht wedstrijd. Wat Dustin Poirier betreft, de voormalige interim lichtgewicht kampioen heeft een reeks van drie overwinningen en heeft 8 van zijn laatste 9 gevechten gewonnen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws