Bah! Kooivechter breekt been in 19 seconden gevecht (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bah! Kooivechter breekt been in 19 seconden gevecht (video)

Bah! Kooivechter breekt been in 19 seconden gevecht (video)

Will Brooks scoorde vrijdagavond de snelste overwinning uit zijn MMA-carrière, hoewel het niet precies was zoals hij had verwacht. Brooks 19 seconden overwinning op Rafael Bastos die zijn been brak liet het publiek met rillingen achter.

Het gevecht tussen Brooks en Bastos doet herinneringen oproepen aan die tussen UFC-ster Conor McGregor en Dustin Poirier vorig jaar. Daar brak McGregor ook zijn been en werkt nog steeds aan zijn herstel.

Teleurstelling

Bastos zakte meteen ineen op de grond terwijl hij zijn rechterbeen vasthield. Voormalig Bellator lichtgewicht kampioen behaalde dan wel een TKO-overwinning maar was toch iets teleurgesteld. ,,Vanavond gewonnen. Heb niet de kans gekregen om te shinen", schreef Brooks.

Tegenstander trapte naar mijn been, ik stapte naar voren, controleerde goed en hij brak zijn been bij de impact. Blij gewonnen te hebben, maar een beetje teleurgesteld dat ik geen optreden heb kunnen geven."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws