Omstreden Russische vechter wint loodzwaar MMA-toernooi Nieuws
Nieuws

Omstreden Russische vechter wint loodzwaar MMA-toernooi

Omstreden Russische vechter wint loodzwaar MMA-toernooi
Omstreden Russische vechter wint loodzwaar MMA-toernooi

Op vrijdag 15 november vond in de Khalifa Sports City Arena in Isa Town, Bahrein het KHK Wereldkampioenschap plaats.

Tijdens het KHK event stonden een aantal zwaargewicht MMA-vechters tegenover elkaar, waaronder ook Guto Inocente die als kickbokser actief is bij het welbekende GLORY Kickboxing waar Rico Verhoeven wereldkampioen zwaargewicht is.

Het KHK Wereldkampioenschap werd geïnitieerd door KHK MMA en BRAVE Combat Federation. Het was een 4-mans toernooi op open gewicht dat open stond voor alle vechters uit elke organisatie ter wereld.

Op de strafbank bij de UFC

Het toernooi begon met de halve finale van het KHK Wereldkampioenschap tussen Kleber Raimundo Silva uit Brazilië en Mohammad Fakhreddine uit Libanon. Fakhreddine won de partij en stoomde door om tegen de uiteindelijke winnaar van het toernooi Azamat Murzakanov te vechten.

ZIE OOK >> Guto Inocente in MMA toernooi

Murzakanov sloeg zijn Libanese tegenstander via stoten na 3 minuten en 37 seconden in de eerste rond knock-out. Murzakanov ontving de KHK-riem, een speciale prijs versierd met 6,2 kg goud en nog eens $ 100.000. In 2017 zou Murzakanov debuteren bij de UFC, maar hij kreeg een sanctie van twee jaar voor een overtreding van de antidoping statuten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws