Asjemenou! Giga insect stopt MMA-wedstrijd, 'KO' valt alsnog MMA Nieuws
MMA Nieuws

Asjemenou! Giga insect stopt MMA-wedstrijd, 'KO' valt alsnog

Asjemenou! Giga insect stopt MMA-wedstrijd, 'KO' valt alsnog

Een wedstrijd tijdens CFFC 99 werd tijdelijk stopgezet gisteravond vanwege een gigantische vliegend insect. De mot had niks in de gaten en vloog vrolijk door de MMA-kooi.

Een gigantische mot stopte tijdelijk de actie tijdens een gevecht in het middengewicht tussen Nah-Shon Burrell en Khetag Pliev tijdens het CFFC 99-evenement van gisteravond. Burrell en Pliev kwamen in botsing in de co-headliner van het Cage Fury Fighting Championships-evenement.

Rare mot

Kort na het begin van de wedstrijd besloot de scheidsrechter de actie stop te zetten vanwege een groot vliegend insect dat de kooi was binnengedrongen. Terwijl sommige fans twijfelden aan het besluit van de scheidsrechter om de wedstrijd te pauzeren, maakten filmploegen later een foto van de vliegende indringer die een gigantische mot bleek te zijn.

Nadat de gigantische mot was verwijderd, werd de actie hervat en bleef Burrell op Pliev inslaan met een flink aantal stoten. Burrell zou Pliev uiteindelijk in de derde ronde met een sensationele KO naar dromenland helpen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws