Asjemenou! Giga insect stopt MMA-wedstrijd, 'KO' valt alsnog
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Asjemenou! Giga insect stopt MMA-wedstrijd, ‘KO’ valt alsnog

Asjemenou! Giga insect stopt MMA-wedstrijd, ‘KO’ valt alsnog

Een wedstrijd tijdens CFFC 99 werd tijdelijk stopgezet gisteravond vanwege een gigantische vliegend insect. De mot had niks in de gaten en vloog vrolijk door de MMA-kooi.

Een gigantische mot stopte tijdelijk de actie tijdens een gevecht in het middengewicht tussen Nah-Shon Burrell en Khetag Pliev tijdens het CFFC 99-evenement van gisteravond. Burrell en Pliev kwamen in botsing in de co-headliner van het Cage Fury Fighting Championships-evenement.

Rare mot

Kort na het begin van de wedstrijd besloot de scheidsrechter de actie stop te zetten vanwege een groot vliegend insect dat de kooi was binnengedrongen. Terwijl sommige fans twijfelden aan het besluit van de scheidsrechter om de wedstrijd te pauzeren, maakten filmploegen later een foto van de vliegende indringer die een gigantische mot bleek te zijn.

Nadat de gigantische mot was verwijderd, werd de actie hervat en bleef Burrell op Pliev inslaan met een flink aantal stoten. Burrell zou Pliev uiteindelijk in de derde ronde met een sensationele KO naar dromenland helpen.

Bekijk ook

GRATIS Rico vs Jamal 3 kijken! ‘Hier is je kans’

Als echte kickboks fan wil je dit niet missen

‘Ik ben er kapot van!’ McGregor intens verdrietig

Conor McGregor is zegt gebroken te zijn

‘Geweldig!’ Rico Verhoeven over gevecht met Tyson Fury

Ik zou in zijn wereld gaan om een ​​boksgevecht te doen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page