? | ARRESTATIE UFC KAMPIOEN JON JONES: Politie geeft video vrij Nieuws
Nieuws

? | ARRESTATIE UFC KAMPIOEN JON JONES: Politie geeft video vrij

? | ARRESTATIE UFC KAMPIOEN JON JONES: Politie geeft video vrij

Jon Jones werd donderdagochtend gearresteerd in Albuquerque, New Mexico, wegens rijden onder invloed en en het schieten met een vuurwapen.

Op de camerabeelden van de politie is te zien dat de UFC-licht zwaargewichtkampioen meerdere blaastests heeft ondergaan voordat hij uiteindelijk werd geboeid werd afgevoerd.

Jones gaf eerder op de dag toe wodka te hebben gedronken. Na zijn arrestatie werd de vechter emotioneel en zei dat hij bij zijn familie wilde zijn. Jones werd later donderdag vrijgelaten. Zijn eerste zittingsdatum is 8 april.

Smoesjes

De UFC Kampioen vertelde een politieagent dat hij een ritje had gemaakt omdat hij 'gek' werd, schijnbaar vanwege de coronavirus pandemie. Vóór een van de tests, waarbij hij op één been stond, vertelde Jones de officier dat hij "echt slecht" kortetermijngeheugenverlies heeft.

Tijdens een andere test, waarbij negen stappen in een rechte lijn moesten worden uitgevoerd, zei Jones dat hij een ADHD had en 'op zijn hoofd wordt geslagen voor de kost.'

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws