Anthony Engelen wacht zware klus bij ONE Championship Japan Nieuws
Nieuws

Anthony Engelen wacht zware klus bij ONE Championship Japan

Anthony Engelen wacht zware klus bij ONE Championship Japan
Anthony Engelen wacht zware klus bij ONE Championship Japan

Er staat voor de Nederlandse MMA-vechter Anthony Engelen geen makkelijke klus te wachten tijdens het debuut van ONE Championship in Japan. Hij treft BJJ specialist Garry Tonon die afkomstig is van de befaamde Gracie Academy.

Tonon is een zwarte band in het Brazilian Jiu Jitsu en is geen makkelijke tegenstander voor Engelen die zij laatste partij bij ONE verloor.

Voor zijn laatste verlies had Engelen een tweetal overwinningen bij ONE geboek onder ander op een snelle knock-out. Op 31 Maart zal hij zich in het Ryogoku Kokugikan te Tokyo, Japan moeten bewijzen tegenover Tonon.

Geen makkie

Engelen is niet de enige Nederlander die in Japan de ring in gaat, kickboks legende Andy Souwer zal tegenover Yodsanklai IWE Fairtex te zien zijn, in wat een weerzien is tussen beide vechters.

LEES OOK: Andy Souwer treft Yodsanklai IWE Fairtex bij ONE

Ook de partij van Souwer tegen Yodsanklai beloofd een harde pot te worden, beide vechters behoren tot de absolute wereld top.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws