Angst voor motorclub geweld na 'neerschieten' MMA-vechter Nieuws
Nieuws

Angst voor motorclub geweld na 'neerschieten' MMA-vechter

Angst voor motorclub geweld na 'neerschieten' MMA-vechter
Angst voor motorclub geweld na 'neerschieten' MMA-vechter

Het neerschieten van een MMA-vechter leidt tot angst voor geweld tussen motorclub leden in Australië zo meld 9news.

MMA-vechter Gokhan Turkyilmaz, die ervan beschuldigd wordt lid te zijn van een van de grootste motorclubs in Australië, Rebels MC, heeft eerder deze maand bij een aanslag op zijn leven acht schotwonden opgelopen.

Turkyilmaz heeft een pro MMA-record van 15-14. Zijn eerste pro gevecht was in 2010 en zijn meest recente gevecht was in april vorig jaar. Op zijn palmares staan ​​gevechten met UFC-veteranen Damien Brown, Ben Alloway en Murad Machaev van Fight Nights Global.

Extreem geweld

De vechter werd in een huis neergeschoten, dit was volgens ingewijden een wraakactie van concurrerende motorclub Bandidos waar een dispuut mee was. Justitie in Australië vreest dat het recente geweld tot meer escalaties zal leiden. Er is strikte handhaving op motorclubs, zo mogen leden in sommige gedeelten van het Australië hun vestjes met club embleem niet meer dragen.

De vechter zelf melde het incident op zijn Instagram; 'Acht keer geraakt, zal meer dan dat nodig hebben om me weg te zetten', schreef Turkyilmaz. 'Had lastigere sparring-sessies.'

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws