Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ANGST: UFC-Kampioen Khabib traint buiten de VS voor Gaethje gevecht

ANGST: UFC-Kampioen Khabib traint buiten de VS voor Gaethje gevecht

ANGST: UFC-Kampioen Khabib traint buiten de VS voor Gaethje gevecht

Khabib Nurmagomedov is van plan om buiten de Verenigde Staten te trainen voor zijn gevecht tegen Justin Gaethje. Angst voor het Coronavirus zou de reden zijn.

De angst voor het coronavirus zit er goed in bij UFC-Kampioen Khabib Nurmagomedov en zijn team. Javier Mendez, de coach van Khabib Nurmagomedov, zegt dat Khabib niet naar de VS zal komen. Hij zal zich elders voorbereiden op zijn aanstaande titelgevecht van 24 oktober tegen Justin Gaethje.

De vader en coach van Khabib, Abdulmanap Numragomedov overleed recentelijk aan de gevolgen van het dodelijke virus. En de kampioen maakt zich grote zorgen over de coronaviruspandemie die doorwoekert in Amerika.

Grote angst

Khabib, die in Dagestan woont, houdt sinds 2012 al zijn trainingskampen in de American Kickboxing Academy in San Jose, Californië. Door de coronaviruspandemie het trainingskamp waarschijnlijk plaatsvinden in Dagestan. Of vlakbij de locatie waar het gevecht gehouden wordt als het buiten de VS plaatsvindt.

Mendez zei tegen ESPN: “We hebben twee keuzes. Las Vegas of Fight Island (Yas Island, Abu Dhabi).” Ik denk aan Fight Island, maar ze hebben het nog niet bevestigd. Wat ik wel weet is dat het corona gevaar te hoog is in Californië en dat Khabib het niet prettig vindt om hier te komen trainen.”

Bekijk ook

Kickbokskampioen trekt vliegtuig in loodzware marathon

Carl Thomas heeft een loodzware marathon afgelegd terwijl hij een vliegtuig voorttrok voor het goede ...

BELLATOR: Denise Kielholtz treft Kate Jackson in Milaan

Denise Keilholtz (L) en Kate Jackson (R) Bellator MMA heeft een topgevecht op de rol ...

Kickbokswedstrijd Badr vs Benny toch op originele locatie

Het ziet er naar uit dat het gevecht van Badr Hari tegen Benny Adegbuyi in ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page