ANGST: UFC-Kampioen Khabib traint buiten de VS voor Gaethje gevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

ANGST: UFC-Kampioen Khabib traint buiten de VS voor Gaethje gevecht

ANGST: UFC-Kampioen Khabib traint buiten de VS voor Gaethje gevecht
ANGST: UFC-Kampioen Khabib traint buiten de VS voor Gaethje gevecht

Khabib Nurmagomedov is van plan om buiten de Verenigde Staten te trainen voor zijn gevecht tegen Justin Gaethje. Angst voor het Coronavirus zou de reden zijn.

De angst voor het coronavirus zit er goed in bij UFC-Kampioen Khabib Nurmagomedov en zijn team. Javier Mendez, de coach van Khabib Nurmagomedov, zegt dat Khabib niet naar de VS zal komen. Hij zal zich elders voorbereiden op zijn aanstaande titelgevecht van 24 oktober tegen Justin Gaethje.

De vader en coach van Khabib, Abdulmanap Numragomedov overleed recentelijk aan de gevolgen van het dodelijke virus. En de kampioen maakt zich grote zorgen over de coronaviruspandemie die doorwoekert in Amerika.

Grote angst

Khabib, die in Dagestan woont, houdt sinds 2012 al zijn trainingskampen in de American Kickboxing Academy in San Jose, Californië. Door de coronaviruspandemie het trainingskamp waarschijnlijk plaatsvinden in Dagestan. Of vlakbij de locatie waar het gevecht gehouden wordt als het buiten de VS plaatsvindt.

Mendez zei tegen ESPN: "We hebben twee keuzes. Las Vegas of Fight Island (Yas Island, Abu Dhabi)." Ik denk aan Fight Island, maar ze hebben het nog niet bevestigd. Wat ik wel weet is dat het corona gevaar te hoog is in Californië en dat Khabib het niet prettig vindt om hier te komen trainen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws