ANGST OM CORONAVIRUS? Vechter trekt zich terug uit UFC 249 Nieuws
Nieuws

ANGST OM CORONAVIRUS? Vechter trekt zich terug uit UFC 249

ANGST OM CORONAVIRUS? Vechter trekt zich terug uit UFC 249
ANGST OM CORONAVIRUS? Vechter trekt zich terug uit UFC 249

UFC 24 op 18 april lijkt achtervolgt te worden door pech, MMA-vechter Rose Namajunas trekt zich terug uit het event.

Werd het UFC 249 event wegens de corona uitbraak al verplaatst naar een andere locatie van Brooklyn, New York naar het Tachi Palace Hotel & Casino in Lemoore, Californië, nu trekt Rose Namajunas zich terug uit de co-headliner tegen Jessica Andrade.

Het gevecht tussen Rose Namajunas en Jessica Andrade was een rematch van de eerste wedstrijd die Namajunas op brute wijze verloor van Andrade. Waarom Namajunas zich terug trekt is niet bekend gemaakt, bronnen melden dat er angst is om het coronavirus, maar dit is niet bevestigd.

Strenge controles

De UFC heeft aangekondigd streng te controleren ook op aanwezigheid van het coroanvirus, Francis Ngannou die tegen de Surinaamse Jairzinho Rozenstruik vecht verklaarde dit al eerder op twitter. Echter zeggen medici dat testen op het coronavirus niets uitsluit.

Artsen melden al eerder dat een persoon negatief getest kan zijn, maar ineens ziek kan worden. Ook kan een persoon die negatief getest is wel het virus bij zich dragen en overbrengen. Critici menen dan ook dat de UFC gevaarlijk spel speelt met het laten doorgaan van UFC 249.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws