Anderson wil meteen titelkans bij Bellator na verslaan Manhoef MMA Nieuws
MMA Nieuws

Anderson wil meteen titelkans bij Bellator na verslaan Manhoef

Anderson wil meteen titelkans bij Bellator na verslaan Manhoef
Anderson wil meteen titelkans bij Bellator na verslaan Manhoef

Hij moet zijn eerste stap nog zetten in de Bellator MMA kooi, maar toch heeft ex UFC vechter Corey Anderson al een doel, hij wil een Bellator titelgevecht.

Anderson maakt donderdagavond zijn Bellator-debuut in de headliner van Bellator 251 tegen de ervaren Nederlander Melvin Manhoef. Voor Anderson betekent dit zijn debuut bij de organisatie nadat hij overkwam van concurrent de UFC. De 31-jarige Amerikaan zegt klaar te zijn voor de 44-jarige Manhoef.

Onverwachte overstap

In augustus stapte Anderson op bij de UFC en ruilde deze in voor Bellator. Het was een zeldzame zet, aangezien Anderson nog een aantal gevechten had op zijn UFC-contract. De UFC liet hem gaan, waardoor hij bij Bellator kon tekenen.

"Het voelt eigenlijk een beetje als een opluchting voor mij," vertelde Anderson aan MMA Junkie op dinsdag. "Er is geen extra druk als je geen tickets moet verkopen, je moet de fans aan je zijde krijgen, al dat gedoe. Er zijn hier geen fans. Ik ga eropuit, ik win en ik ga vooruit. Er is geen extra bagage die je mee de kooi in draagt. "

Ik moet Manhoef verslaan

“Ik wist al dat ik bij de top van de Bellator divisie paste, maar ze moeten me eerst laten vechten in dit geval met Manhoef. Dit omdat Nemkov de Bellator licht zwaargewicht kampioen het niet eerlijk vond dat ik binnenkwam en meteen titelgevecht kreeg als mijn eerste gevecht, ”zei Anderson.

“Ik kan dat respecteren, dus het is wat het is. Ik moet een dominante prestatie neerzetten of Manhoef op een geweldige manier verslaan," Zegt Anderson. Wel zegt Anderson bij winst gelijk voor de titel te willen gaan. Echter staat Manhoef hem in de weg die zelf verklaarde de wereld te gaan shockeren in zijn gevecht met de Amerikaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws