Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ANDERSON SILVA WIL NOG STEEDS TEGEN CONOR MCGREGOR VECHTEN

ANDERSON SILVA WIL NOG STEEDS TEGEN CONOR MCGREGOR VECHTEN

Anderson Silva staat aan de vooravond van het winnen van een UFC middengewicht titel, maar toch wordt hem nog steeds gevraagd naar Conor McGregor.

De vragen zijn grotendeels omdat er een paar maanden geleden werd gesuggereerd dat Silva uiteindelijk McGregor uit zou dagen. Van zijn kant leek McGregor ook enigszins geïnteresseerd in de hypothetische strijd.

Zou het ooit gebeuren? Het is moeilijk te zeggen, maar Silva zei recentelijk dat hij het nog steeds leuk vindt om tegen McGregor te vechten.

Verrassend

Het klinkt wellicht een beetje vreemd, een 185-pond Silva versus een 155-pond McGregor, maar beide mannen staan ​​erom bekend buiten hun comfortzones te stappen.

Ook willen zij zichzelf uitdagen in een soort van terugkeer naar de oorsprong van de UFC toen het nog stijl versus stijl was en er geen gewichtsklassen waren.

Spiegelbeeld

Op dit moment is Silva geboekt om te vechten tegen een man die door velen wordt beschouwd als de nieuwe versie van hemzelf, Israël Adesanya.

De twee staan gepland om te vechten op de UFC 234 undercard in Australië op 9 februari, waar middengewicht kampioen Robert Whittaker zijn titel op het spel zet tegenover Kelvin Gastelum.

Titelgevecht

De UFC-president Dana White heeft Silva beloofd om hem een kans op UFC middengewicht titel te geven. Indien Silva de ongeslagen Adesanya weet te verslaan.

Bekijk ook of ga naar onze HOMEPAGE

Alistair Overeem kan direct aan de slag als bare knuckle bokser

Alistair Overeem kan de ring in bij bare knuckle FC. De blote vuist boks organisatie ...

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten snel weer knokken

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten zo snel mogelijk weer tegen elkaar vechten. UFC Baas ...

Fikse schorsing voor topkickbokser, 4 jaar niet vechten

Artur Kyshenko voormalig Glory kickbokser en AFC Kickboxing Champion in de categorie 81 kg, heeft ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page