Amerikaanse Justitie past aanklacht tegen Conor McGregor aan Nieuws
Nieuws

Amerikaanse Justitie past aanklacht tegen Conor McGregor aan

Amerikaanse Justitie past aanklacht tegen Conor McGregor aan
Amerikaanse Justitie past aanklacht tegen Conor McGregor aan

USA Today sport meldt dat de Amerikaanse justitie de aanklacht wegens geweld en vernieling tegen Conor McGregor heeft aangepast.

De Amerikaanse Justitie heeft twee aanklachten tegen ex-UFC kampioen Conor McGregor, in verband met zijn vermeende woordenwisseling met een fan buiten een Miami Beach nachtclub verlaagd, dit volgens gerechtelijke stukken die USA Today sport in handen kreeg.

De aanpassing in de aanklacht tegen McGregor betekent tevens dat zijn potentiële maximale straf tot zes jaar werd teruggebracht. De politie vertelde aanvankelijk uren na het incident dat maximaal 20 jaar gevangenisstraf zou kunnen worden opgelegd.

LEES OOK: Conor McGregor zwaar in de problemen door tweet

Weinig bewijs

"Na het bekijken van de feiten van het incident, realiseerde justitie zich dat er onvoldoende bewijs was om de oorspronkelijke aanklacht te ondersteunen," vertelde de officier van justitie, David S. Weinstein.

McGregor zou naar verluidt een telefoon uit de hand van een man hebben geslagen nadat deze probeerde een foto van hem te nemen. McGregor trapte verschillende keren op de mobiele telefoon voordat hij wegliep. Een deel van het incident werd op video vastgelegd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws