Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Amerikaanse Justitie past aanklacht tegen Conor McGregor aan

Amerikaanse Justitie past aanklacht tegen Conor McGregor aan

In de cel: UFC-kampioen Conor McGregor opgepakt in Florida

USA Today sport meldt dat de Amerikaanse justitie de aanklacht wegens geweld en vernieling tegen Conor McGregor heeft aangepast.

De Amerikaanse Justitie heeft twee aanklachten tegen ex-UFC kampioen Conor McGregor, in verband met zijn vermeende woordenwisseling met een fan buiten een Miami Beach nachtclub verlaagd, dit volgens gerechtelijke stukken die USA Today sport in handen kreeg.

De aanpassing in de aanklacht tegen McGregor betekent tevens dat zijn potentiële maximale straf tot zes jaar werd teruggebracht. De politie vertelde aanvankelijk uren na het incident dat maximaal 20 jaar gevangenisstraf zou kunnen worden opgelegd.

LEES OOK: Conor McGregor zwaar in de problemen door tweet

Weinig bewijs

“Na het bekijken van de feiten van het incident, realiseerde justitie zich dat er onvoldoende bewijs was om de oorspronkelijke aanklacht te ondersteunen,” vertelde de officier van justitie, David S. Weinstein.

McGregor zou naar verluidt een telefoon uit de hand van een man hebben geslagen nadat deze probeerde een foto van hem te nemen. McGregor trapte verschillende keren op de mobiele telefoon voordat hij wegliep. Een deel van het incident werd op video vastgelegd.

Bekijk ook

📺 GOED NIEUWS: Bellator MMA Dublin live te zien op TV

Bellator MMA Dublin live te zien op TV

BREAKING: Valentina Shevchenko in UFC vlieggewicht titelverdediging

Valentina Shevchenko staat voor haar volgende vlieggewicht titelverdediging

SCHANDALIG: Jurylid liet UFC-vechter expres verliezen?

De uitslag van de hoofdwedstrijd tijdens