Amanda Nunes verdedigt titel tegen boomlange tegenstander MMA Nieuws
MMA Nieuws

Amanda Nunes verdedigt titel tegen boomlange tegenstander

Amanda Nunes verdedigt titel tegen boomlange tegenstander
Amanda Nunes verdedigt titel tegen boomlange tegenstander

UFC kampioen Amanda Nunes verdedigt vedergewicht wereldtitel tegen Megan Anderson in december tijdens UFC 256.

Nunes wordt beschouwd als de beste vrouwelijke MMA-vechter in de geschiedenis. Zij zet haar UFC vedergewicht wereldtitel op het spel tegen de Australische Anderson. ESPN meldt de match-up zaterdag.

UFC 256 vindt plaats op 12 december. Een locatie voor het evenement is nog niet vastgesteld. Nunes heeft een winst record van 11 gevechten in zes jaar. Ze won de titel in het bantamgewicht voor tijdens UFC 200 in juli 2016 en heeft die vijf keer verdedigd.

Boomlange tegenstander

Anderson kwam in 2018 naar de UFC vanuit Invicta FC. Ze verloor haar UFC- debuut van voormalig kampioen bantamgewicht Holly Holm, maar pakte een TKO-overwinning op Cat Zingano in december 2018.

In juni verdedigde Nunes haar titel nog tegen Felicia Spencer die het moest afleggen tegen de kampioen. De boomlange Anderson schakelde Norma Dumont uit voor haar eerste UFC overwinning in februari dit jaar. Het lengte verschil tussen Anderson en Nunes zou wellicht verschil kunnen maken. Alhoewel Nunes geen uitdaging uit de weg gaat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws