Amanda Nunes: 'Ik ga Germaine de Randamie knock-out slaan' Nieuws
Nieuws

Amanda Nunes: 'Ik ga Germaine de Randamie knock-out slaan'

Amanda Nunes: 'Ik ga Germaine de Randamie knock-out slaan'

Hoewel ze overtuigd is van haar kunnen, erkent Nunes de stevige uitdaging die de Nederlandse vechter De Randamie is.

De twee vechters streden tegen elkaar tijdens UFC Fight Night 31 in november 2013. Deze eerste ontmoeting bracht Nunes een eerste ronde TKO winst. Nunes heeft de Nederlandse al eens verslagen. Maar dat betekent niet dat ze haar UFC 245-titelverdediging niet ziet als het gevecht van haar leven.

ZIE OOK >> De dag dat Amanda Nunes werd gesloopt

De foutenmarge voor De Randamie is dun, volgens de dubbele kampioen bij de UFC vrouwen Amanda Nunes. "Iedereen weet dat ik op zoek ga naar openingen. Dat weten we allemaal, 'zei Nunes donderdag tegen MMA Junkie. 'Maar als ze een fout maakt, zal ik haar knock-out slaan. Ik ben klaar om te doen wat dit gevecht mij vraagt, het behouden van mijn titel. "

Meer kennis

Hoewel ze dus al eens eerder vochten, gaf Nunes aan dat de kennis die ze heeft opgedaan haar alleen maar kan helpen. Nunes zei dat ze gelooft dat zowel zij als de Randamie twee verschillende vechters zijn dan zes jaar geleden.

"Ik denk dat het zeker moeilijk gaat worden," zei Nunes over de matchup. “Dit maakt de sport interessant. Mensen evolueren. Alle atleten evolueren veel. Ik ben er klaar voor. " UFC 245 vindt zaterdag plaats in T-Mobile Arena in Las Vegas en wordt zaterdagnacht live uitgezonden op SBS9.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws