Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ALTERNATIEF: Straatgevecht Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor

ALTERNATIEF: Straatgevecht Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor

McGregor en Khabib ten tijde van de aanval op de vechters bus voor het UFC 229 event

UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov zal volgens zijn manager Ali Abdelaziz alleen op straat tegen Conor McGregor vechten.

Een gevecht in de UFC-kooi ziet Khabib niet zitten tegen McGregor, eigenlijk gunt de huidige kampioen de Ier geen rematch voor een groot publiek. “De enige kans dat dit gevecht zou kunnen gebeuren is op straat,” zegt Abdelaziz tegen ESPN. “Conor McGregor is een van de grootste sterren omdat hij een van de grootste klootzakken is. “

Khabib en McGregor vochten op UFC 229 waar het Khabib was die won in de vierde ronde. Een massale vechtpartij na het gevecht leidde ertoe dat Khabib en de Ier beiden werden geschorst. In de aanloop naar het gevecht had McGregor ‘de grens overschreden’ in zijn Trashtalk, vandaar dat Khabib niet geïnteresseerd is om Conor een rematch te geven.

Teveel gebeurt

Ali Abdelaziz weet dat Conor McGregor de grens heeft overschreden, daarom willen ze niet dat het gevecht zal plaatsvinden. Khabib is nu ook gericht op Tony Ferguson en maakt zich dus geen zorgen over McGregor. UFC-president, Dana White, heeft gezegd dat hij de rematch tussen McGregor en Nurmagomedov wil boeken.

Het zou ook een van de, zo niet de grootste pay-per-view shows aller tijden zijn. Maar volgens Abdelaziz geeft de kampioen niet om het geld en is hij nog steeds niet geïnteresseerd in de strijd tegen McGregor. “Luister, er is veel geld voor Khabib als Khabib tegen Conor vecht,” zei Abdelaziz. “… Maar niet alles draait om geld. Vooral bij Khabib.”

Bekijk ook

Justin Gaethje wil gevecht tegen Conor McGregor in Dublin

Recent kwam naar buiten dat Justin Gaethje en Conor McGregor naar alle waarschijnlijkheid deze zomer ...

Alex Volkanovski vs. Max Holloway 2 headliner tijdens UFC 251

Alex Volkanovski claimde afgelopen december

📷 | SHIT HAPPENS: UFC-vechter toont bewijs gebroken botten

Karolina Kowalkiewicz geeft een update over blessures