'Als stront behandeld!' MMA-kampioen over de zeik om medische hulp MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Als stront behandeld!' MMA-kampioen over de zeik om medische hulp

'Als stront behandeld!' MMA-kampioen over de zeik om medische hulp

Bellator vedergewicht kampioen Patricio "Pitbull" Freire is niet al te blij met de Illinois atletiekcommissie en Bellator. Deze lieten de vechter urenlang wachten op medische hulp na zijn laatste gevecht.

Patricky, zette het Bellator lichtgewicht kampioenschap op het spel tegen Usman Nurmagomedov in de Wintrust Arena in Chicago, Illinois vorige week. Het titelgevecht diende als de co-main headliner van Bellator 288. Nurmagomedov had een dominante overwinning en werd de nieuwe Bellator lichtgewicht kampioen.

Na het gevecht ging Patricio naar zijn Twitter-account en maakte duidelijk dat hij niet blij was met de manier waarop de zware blessures van zijn broer na het gevecht werden behandeld. Patricio "Pitbull" beweerde dat zijn broer meer dan vijf uur na het Nurmagomedov gevecht geen medische hulp kreeg.

Deugt voor geen meter

,,De Illinois Commission deugt voor geen meter. Geen enkele dokter ter plaatse om mijn broer te hechten", schrijft Ptibull op social media. ,,We werden naar een ziekenhuis gestuurd, meer dan 5 uur als stront behandeld en wachten nog steeds! Bellator heeft een medisch team nodig om dat op de evenementen te doen. Niet de eerste keer dat dit gebeurt!”

Het goede nieuws is dat Patricky zelf in een goed humeur lijkt te zijn, aangezien hij de volgende dag een verklaring aflegde over zijn verlies aan Nurmagomedov. Hij zwoer ooit zijn titel terug te winnen. Hij zei dat hij het gevoel had dat hij zichzelf niet was tijdens het gevecht met Nurmagomedov en dat hij niet in staat was om in het ritme te komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws