'Als stront behandeld!' MMA-kampioen over de zeik om medische hulp
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Als stront behandeld!’ MMA-kampioen over de zeik om medische hulp

‘Als stront behandeld!’ MMA-kampioen over de zeik om medische hulp

'Als stront behandeld!' MMA-kampioen Patricio Freire furieus over medische hulp

Bellator vedergewicht kampioen Patricio “Pitbull” Freire is niet al te blij met de Illinois atletiekcommissie en Bellator. Deze lieten de vechter urenlang wachten op medische hulp na zijn laatste gevecht.

Patricky, zette het Bellator lichtgewicht kampioenschap op het spel tegen Usman Nurmagomedov in de Wintrust Arena in Chicago, Illinois vorige week. Het titelgevecht diende als de co-main headliner van Bellator 288. Nurmagomedov had een dominante overwinning en werd de nieuwe Bellator lichtgewicht kampioen.

Na het gevecht ging Patricio naar zijn Twitter-account en maakte duidelijk dat hij niet blij was met de manier waarop de zware blessures van zijn broer na het gevecht werden behandeld. Patricio “Pitbull” beweerde dat zijn broer meer dan vijf uur na het Nurmagomedov gevecht geen medische hulp kreeg.

Deugt voor geen meter

,,De Illinois Commission deugt voor geen meter. Geen enkele dokter ter plaatse om mijn broer te hechten”, schrijft Ptibull op social media. ,,We werden naar een ziekenhuis gestuurd, meer dan 5 uur als stront behandeld en wachten nog steeds! Bellator heeft een medisch team nodig om dat op de evenementen te doen. Niet de eerste keer dat dit gebeurt!”

Het goede nieuws is dat Patricky zelf in een goed humeur lijkt te zijn, aangezien hij de volgende dag een verklaring aflegde over zijn verlies aan Nurmagomedov. Hij zwoer ooit zijn titel terug te winnen. Hij zei dat hij het gevoel had dat hij zichzelf niet was tijdens het gevecht met Nurmagomedov en dat hij niet in staat was om in het ritme te komen.

Bekijk ook

Bekende bokstrainer (31) vermoord! Verdachte opgepakt

Bekende bokstrainer (31) vermoord! Verdachte opgepakt

Rechercheurs die zijn moord onderzoeken

Boksster Canelo Alvarez bedreigt Lionel Messi! 'Ik sloop je'

Boksster Canelo Alvarez bedreigt Lionel Messi! ‘Ik sloop je’ (video)

Boksster Canelo is op zijn zachtst gezegd niet blij met Messi

UFC-icoon Khabib! 'nooit meer vechten, dit is waarom'

UFC-icoon Khabib! ‘nooit meer vechten, dit is waarom’

Voor Khabib iis vechten al lang een

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page