Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Alistair Overeem wint ‘mega bedrag’ op UFC St. Petersburg

Alistair Overeem wint ‘mega bedrag’ op UFC St. Petersburg

UFC St. Petersburg: Alistair Overeem wint 'mega bedrag'

Zijn winst op de Rus Aleksei Oleinik zaterdagavond tijdens UFC op ESPN+ 7 in St. Petersburg, heeft Alistair Overeem geen windeieren gelegd.

Als een van de Nederlandse top MMA-vechters heeft Overeem met zijn winst op Oleinik maar liefst een mega bedrag van $865,000 binnen getikt. Het bedrag bestaat uit een opkomst bedrag van $850,000 en $15,000 als hij Oleinik zou verslaan.

Zakcentje

Overeem lijk terug te zijn op ramkoers en heeft recentelijk een nieuw contract getekend met de UFC. Hij zou oorspronkelijk met de Rus Volkov de MMA-kooi in gaan, maar deze kon niet aantreden tegen Overeem.

LEES OOK > Alistair Overeem pakt de winst in St. Petersburg

Oleinik was zijn vervanger. Deze verdiende in totaal $41,000 opgebouwd uit $36,000 opkomst en $5,000 fight week incentive pay.

Bron: MMA Netherlands

Over Martial Arts

Bekijk ook

Gehandicapte MMA-vechter sleept contract bij Bellator binnen

Hij ziet zichzelf absoluut niet als gehandicapt de eenarmige MMA-vechter Nick Newell.

Moord: MMA-vechter door messteken om het leven gebracht

Sasa Perkic, 38, een voormalige Amerikaanse MMA-vechter bekend als de Serbian Warrior, is overleden nadat hij werd neergestoken in de VS.

Dierenrechten organisatie PETA boos op UFC kampioen Khabib

De mensen voor de ethische behandeling van dieren (PETA) zitten UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov op de huid i.v.m. oude video's waarin hij wortelend te zien is met beren.