Alistair Overeem: 'UFC-titel mooie afsluiter van mijn carrière' Nieuws
Nieuws

Alistair Overeem: 'UFC-titel mooie afsluiter van mijn carrière'

Alistair Overeem: 'UFC-titel mooie afsluiter van mijn carrière'
Alistair Overeem: 'UFC-titel mooie afsluiter van mijn carrière'

Ondanks een lange carrière bij meerdere organisaties en gevechtsdisciplines, heeft Alistair Overeem nog steeds een sterke passie voor vechten.

Die geest was iets dat in hem was ingebakken lang voordat hij een salaris verzamelde voor het uitdelen van stoten en trappen. "Ik denk dat ik altijd een vechter ben geweest", zei Overeem in een recent interview met UFC.com. "Sommige mensen zullen nooit vechters zijn, maar sommige mensen zijn geboren vechters. Ik denk niet echt uit eigen keuze. '

De 39-jarige Nederlander heeft wereldtitels bij Strikeforce, Dream en K-1 veroverd, maar de UFC-titel is hem tot nu toe ontgaan. Hij daagde Stipe Miocic uit voor de titel op UFC 203, maar verloor via eerste ronde knock-out op 10 september 2016.

Kans op de zwaargewicht titel

Wellicht komt een kans op de titel een stap dichterbij als hij winst weet te boeken op Jairzinho Rozenstruik in de UFC op ESPN 7 headliner op 7 december aanstaande. Hoewel een kans op kampioenschapsgoud nog altijd een van de doelstellingen van Overeem is, waardeert hij ook de dagelijkse sleur van de sport.

ZIE OOK >> Alistair Overeem treft Jairzinho Rozenstruik op 7 december

“Wat mij motiveert, is dat ik graag train. Ik ben dol op verbeteren. Ik heb natuurlijk mijn eigen doelen een UFC titel, 'zei Overeem. “Het winnen van de titel zou een goede afsluiting van mijn carrière zijn. Maar daarnaast train ik alleen maar om elke dag te verbeteren. ”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws