Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Alistair Overeem: ‘Mijn UFC debuut was de beste ooit’ (video)

Alistair Overeem: ‘Mijn UFC debuut was de beste ooit’ (video)

Alistair Overeem: 'Mijn UFC debuut was de beste ooit'

Alistair Overeem zegt dat zijn knock-out overwinning op Brock Lesnar het beste UFC-debuut ooit was. Het was in december 2011 toen Overeem zijn UFC-debuut maakte tegen de voormalige kampioen Lesnar.

Nadat Michael Chandler, Dan Hooker knock-out had geslagen bij UFC 257 vorige maand. Vinden velen, waaronder UFC-president Dana White, dat dit het beste UFC-debuut aller tijden was.

Overeem is het echter fel oneens met dat gevoel. De Nederlandse topvechter zegt dat White ongelijk had toen hij zei dat Chandler het beste UFC-debuut ooit had. In de ogen van Overeem bezit juist hij het record.

De mijne was beter

,,Absoluut beter dan Michael Chandler. Alle respect voor Michael en zijn prestaties, maar ik denk niet dat je die twee gevechten zelfs maar kunt vergelijken”, zegt Overeem.

,,Alistair vs. Brock Lesnar in 2011, of Michael Chandler vs. Dan Hooker. Ik denk niet dat je een vergelijking tussen die twee kunt maken”, aldus Overeem die zaterdag tegenover Alexander Volkov vecht in Las Vegas.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page