ALISTAIR OVEREEM: 'Ik kom voor de UFC titel van Stipe Micoc' MMA Nieuws
MMA Nieuws

ALISTAIR OVEREEM: 'Ik kom voor de UFC titel van Stipe Micoc'

ALISTAIR OVEREEM: 'Ik kom voor de UFC titel van Stipe Micoc'

Afgelopen weekend prolongeerde UFC zwaargewicht kampioen Stipe Miocic zijn titel tegen Daniel Cormier. Het was het derde gevecht van de twee.

In een zwaar bevochten strijd met een randje doordat beide vechters vingers in elkaars ogen staken, kwam Miocic als de sterkere uit de bus. Toch zal Miocic niet lang hoeven wachten op nog een uitdager.

De Nederlandse UFC-vechter Alistair Overeem heeft zijn zinnen gezet op de zwaargewicht titel van Miocic. Overeem wil nog één keer vechten en dan als kampioen afsluiten. Iets wat hem tot nu toe binnen de UFC niet gelukt is.

Wat een topgevecht

Op Instagram feliciteerde Overeem zijn toekomstige tegenstander Miocic maar maakt duidelijk ook dat hij voor hem komt. Hij zegt dan ook in zijn post; "Wat een ongelooflijk gevecht gisteren. "

"Gefeliciteerd met de kampioen @stipemiocic en veel respect voor @dc_mma voor een fantastische prestatie. Dat gezegd hebbende. Ik kom die titel halen. Een laatste keer." Overeem stond al een keer tegenover Micoc tijdens UFC 203 op 11 September 2016. Micoc won toen Via KO/TKO in ronde 1 op 04:27.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws