Alistair Overeem: 'Het is te vroeg voor een titelgevecht' Nieuws
Nieuws

Alistair Overeem: 'Het is te vroeg voor een titelgevecht'

Alistair Overeem: 'Het is te vroeg voor een titelgevecht'

Zaterdag won de Nederlandse MMA-vechter Alistair Overeem zijn partij tegen de Rus Alexei Oleinik in St. Petersburg, Rusland.

Maar aan een titelgevecht denkt UFC-vechter Overeem nog lang niet, daar is het te vroeg voor vindt hijzelf. Zijn partij tegen Oleinik eindigde in een technische knock-out overwinning voor de sympathieke Nederlander.

LEES OOK > Alistair Overeem pakt knockout overwinning in Rusland

"Ik ga een kleine pauze nemen, een korte vakantie pauze voordat we beginnen aan overwinning nummer drie. Ik mik op september. Ik vecht opnieuw in september en dan misschien nog later in het jaar," vertelde Overeem aan verslaggevers tijdens een persconferentie na afloop van zijn gevecht.

Alexander Volkov op het netvlies

Overeem boekte zijn tweede opeenvolgende overwinning zaterdagavond maar is duidelijk: "Na drie overwinningen gaan we pas over de titel praten. Nu nog niet. Het is te vroeg. Ik was er op voorbereid om Alexander Volkov te verslaan, ik keek uit naar die partij" zei Overeem.

De partij met Volkov ging niet door, deze zegde af en Oleinik nam de honneurs waar: "Die wedstrijd ging helaas niet door vanavond, maar hopelijk zal mijn volgende UFC-wedstrijd tegen Alexander Volkov zijn. De inmiddels 38-jarige Oevereem is als zevende gerangschikt binnen de UFC, met een record van 45-17.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws