🎥 ALISTAIR OVEREEM: Eén gevecht verwijderd van de UFC titel
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 🎥 ALISTAIR OVEREEM: Eén gevecht verwijderd van de UFC titel

🎥 ALISTAIR OVEREEM: Eén gevecht verwijderd van de UFC titel

Zaterdagnacht versloeg de Nederlandse UFC vechter Alistair Overeem met volle overtuiging Augusto Sakai via een technische knock-out.

De fans die zaterdagnacht op waren gebleven om Overeem te zien vechten kregen een staaltje MMA-vechten te zien van de inmiddels 40-jarige UFC veteraan. Sakai werd op brute wijze kort in de vijfde ronde compleet afgestraft door Overeem.

De voorspelling was dat Overeem de partij tegen Sakai zou winnen, toch liet Sakai in de eerste rondes zien ook niet zomaar bij de UFC te vechten. Het was absoluut geen wandeling in het park voor Overeem, maar hij nam het gevecht naar de grond.

Titelkans

Eenmaal op de grond werd de kracht van Overeem teveel voor Sakai. De scheidsrechter greep in kort in de vijfde ronde. In de persconferentie na de wedstrijd sprak Overeem uit dat hij nog maar een gevecht verwijderd is van een kans op de titel van Stipe Miocic.

UFC baas Dana White verklaarde eerder dat voormalig UFC lichtgewicht kampioen Jon Jones, direct een kans krijgt op de zwaargewicht titel. Jones stelde zijn titel vacant om naar de zwaargewicht divisie over te stappen. Enige discrepantie dus over wie jet eerst tegen Miocic zal staan. Of wordt het later Overeem vs Jones wellicht.

Bekijk ook

Doodsklap! Senegalese reus ‘KO’ door sterkste man (video)

Mariusz Pudzianowski sloeg met een ware doodsklap 'Bombardier' ​uit Senegal knock-out

Ben Saddik reageert op verlies tegen Rico: ‘Kwaad bloed begraven’

Jamal Ben Saddik verloor gisteravond van Rico Verhoeven in een van de heftigste gevechten ooit binnen de organisatie.

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page