BRUTE RUS: 'Ik maak een snel einde aan Alistair Overeem' MMA Nieuws
MMA Nieuws

BRUTE RUS: 'Ik maak een snel einde aan Alistair Overeem'

BRUTE RUS: 'Ik maak een snel einde aan Alistair Overeem'

Alexander Volkov zegt niet te verwachten dat zijn gevecht met Alistair Overeem 6 februari niet lang zal duren. Sterker nog de Rus zegt geen vijf rondes nodig te hebben om de Nederlander te verslaan.

In een strijd tussen twee van de meest geduchte vechters van de UFC zwaargewicht divisie. Wil Volkov een overwinning scoren op iemand naar wie hij jarenlang heeft opgekeken, Overeem.

,,Alistair Overeem was een van mijn favoriete vechters toen ik aan het begin van mijn professionele carrière stond", zegt Volkov. ,,We hebben zeker verschillende stijlen, maar ik ben altijd onder de indruk geweest van zijn fysieke kracht. Het vermogen om nauwkeurige en harde stoten te uit te delen, evenals zijn werk in de clinch."

Hij is te voorzichtig

Het gevecht tussen Volkov en Overeem is de headliner van in de UFC Fight Night 184, die plaatsvindt in de UFC Apex in Las Vegas. De Rus versloeg in oktober vorig jaar Walt Harris op UFC 254.Daarvoor leed hij een frustrerend verlies tegen Curtis Blaydes. Toch is de Rus er van overtuigd zijn winst record te kunnen uitbreiden tegen Overeem. De Nederlander zijn zwakken en sterke punten goed te kennen.

,,Ik ken zijn sterke en zwakke punten heel goed. De laatste tijd vecht hij voorzichtiger, maar toch blijft hij net zo gevaarlijk. Het is onwaarschijnlijk dat ons gevecht alle vijf rondes zal duren. Ik weet zeker dat ik hem kan betrappen op een fout. En voorspel een vroegtijdig einde aan het gevecht."

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/conor-zal-compleet-verpletterd-worden-door-khabib/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws