BRUTE RUS: 'Ik maak een snel einde aan Alistair Overeem'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / BRUTE RUS: ‘Ik maak een snel einde aan Alistair Overeem’

BRUTE RUS: ‘Ik maak een snel einde aan Alistair Overeem’

Alistair Overeem (links) en Alexander Volkov (rechts)

Alexander Volkov zegt niet te verwachten dat zijn gevecht met Alistair Overeem 6 februari niet lang zal duren. Sterker nog de Rus zegt geen vijf rondes nodig te hebben om de Nederlander te verslaan.

In een strijd tussen twee van de meest geduchte vechters van de UFC zwaargewicht divisie. Wil Volkov een overwinning scoren op iemand naar wie hij jarenlang heeft opgekeken, Overeem.

,,Alistair Overeem was een van mijn favoriete vechters toen ik aan het begin van mijn professionele carrière stond”, zegt Volkov. ,,We hebben zeker verschillende stijlen, maar ik ben altijd onder de indruk geweest van zijn fysieke kracht. Het vermogen om nauwkeurige en harde stoten te uit te delen, evenals zijn werk in de clinch.”

Hij is te voorzichtig

Het gevecht tussen Volkov en Overeem is de headliner van in de UFC Fight Night 184, die plaatsvindt in de UFC Apex in Las Vegas. De Rus versloeg in oktober vorig jaar Walt Harris op UFC 254.Daarvoor leed hij een frustrerend verlies tegen Curtis Blaydes. Toch is de Rus er van overtuigd zijn winst record te kunnen uitbreiden tegen Overeem. De Nederlander zijn zwakken en sterke punten goed te kennen.

,,Ik ken zijn sterke en zwakke punten heel goed. De laatste tijd vecht hij voorzichtiger, maar toch blijft hij net zo gevaarlijk. Het is onwaarschijnlijk dat ons gevecht alle vijf rondes zal duren. Ik weet zeker dat ik hem kan betrappen op een fout. En voorspel een vroegtijdig einde aan het gevecht.”

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

UFC vechtbaas Dana White bevestigt terugkeer naar Fight Island Abu Dhabi

Iets meer dan zeven maanden na het laatste Fight Island-evenement keert de Octagon binnenkort terug naar het eiland.

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending.

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page