Betaald in bloed! Volkanovski blijft UFC-kampioen in heftig gevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

Betaald in bloed! Volkanovski blijft UFC-kampioen in heftig gevecht

Betaald in bloed! Volkanovski blijft UFC-kampioen in heftig gevecht

Alexander Volkanovski versloeg Max Holloway voor de derde keer. Met de winst in de UFC 276 headliner eerder vandaag in Las Vegas wist Volkanovski de vedergewicht titel te behouden via unaniem besluit (50-45, 50-45, 50-45).

De kampioen zette een meesterlijke prestatie neer en het was gemakkelijk zijn meest dominante overwinning tegen Holloway. Volkanovski gebruikte zijn snelheid en nauwkeurigheid om Holloway vijf ronden te domineren. Holloway die zwaar aangeslagen was sloeg het persmoment na de wedstrijd over voor een ziekenhuis opname.

Bruut gevecht

Na het gevecht zei Volkanovski dat hij naar de lichtgewicht divisie wil gaan en voor een tweede titel wil gaan. Hij noemde voormalig kampioen Charles Oliveira als target. Volkanovski nam in december 2019 de vedergewicht titel over van Holloway via een competitieve maar overtuigende winst.

Vervolgens versloeg Volkanovski, Holloway door middel van een split decision in een rematch in juli 2020 die velen scoorden in het voordeel van de Hawaiiaanse vechter. Holloway, die van 2017 tot 19 UFC-goud had en drie succesvolle titelverdedigingen had, verdiende een derde kans op Volkanovski door Calvin Kattar en Yair Rodriguez in 2021 te verslaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws