Alexander Emelianenko vertrekt bij Akhmat Fight Club MMA Nieuws
Nieuws

Alexander Emelianenko vertrekt bij Akhmat Fight Club MMA

Alexander Emelianenko vertrekt bij Akhmat Fight Club MMA
Alexander Emelianenko vertrekt bij Akhmat Fight Club MMA

Alexander de broer van Fedor Emelianenko (Bellator) tekende in oktober 2017 een contract bij de Akhmat organisatie van Kadyrov de President van Tsjetsjenië. Na een lange periode in de gevangenis vond hij daar een nieuw thuis, via Instagram maakte hij echter bekend dat de wegen zich scheiden.

"Beste vrienden! Ik heb mijn contract met de club AHMAT beëindigd! We hebben een gezamenlijk besluit genomen met het management en hebben het contract niet verlengd! We doen nog wel één ding samen, het ontwikkelen van de MMA Sport en gevechten, " meldt Alexander Emelianenko.

"Lieve vrienden! Van nu af aan, zal Alexander Emelianenko Club Akhmat vertegenwoordigen! Hij heeft vandaag een contract met ons getekend. Wij zijn erg blij dat ons team en hij samen gaan werken. Wij hopen dat Alexander de grote overwinningen zal brengen en de naam Ahmat zal verspreiden over de hele wereld, " luidde de aankondiging van de komst naar Akhmat destijds.

Afscheid

Nu scheidden de wegen, een reden voor de breuk is niet naar buiten gebracht of deze komt valt te betwijfelen. Dit aangezien Akhmat een zeer gesloten organisatie is naar buiten toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws