Alex Volkanovski vs. Max Holloway 2 headliner tijdens UFC 251 Nieuws
Nieuws

Alex Volkanovski vs. Max Holloway 2 headliner tijdens UFC 251

Alex Volkanovski vs. Max Holloway 2 headliner tijdens UFC 251
Alex Volkanovski vs. Max Holloway 2 headliner tijdens UFC 251

Alex Volkanovski claimde afgelopen december de UFC vedergewicht titel door Max Holloway te verslaan.

De Daily Telegraph meldt dat Volkanovski vs. Holloway 2 naar verwachting zal dienen als de headliner voor UFC 251 in Perth, Australië op 6 juni. Volkanovski komt uit Australië en zou dan een thuiswedstrijd vechten.

Voorafgaand aan de nederlaag tegen Volkanovski verdedigde Holloway hij zijn titel met succes tegen Frankie Edgar. Maar verloor van Dustin Poirier voor de tussentijdse lichtgewicht titel in april vorig jaar. En heeft Holloway (21-5) twee van zijn laatste drie gevechten verloren.

Zware UFC 251 hoofdkaart

Volkanovski (21-1) heeft 18 wedstrijden gewonnen, waarvan acht bij de UFC. Op weg om kampioen te worden. Onder zijn verslagen tegenstanders is onder andere UFC-kampioen Jose Aldo. Tegen Holloway, die sinds 2013 niet meer had verloren op 145 pond, leverde hij een meesterlijke prestatie en won in december van Holloway op UFC 245.

Hoewel Volkanovski vs. Holloway 2 nog niet officieel is aangekondigd door de UFC, staat al wel vast dat de vlieggewichtkampioen bij de vrouwen Valentina Shevchenko haar titel zal verdedigen tegen Joanne Calderwood. Dit gevecht zal dienen als co-main event waar Alex Volkanovski vs. Max Holloway als headliner zal dienen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws