Alex Pereira 12 maart in actie tegen Bruno Silva MMA Nieuws
MMA Nieuws

Alex Pereira 12 maart in actie tegen Bruno Silva

Alex Pereira 12 maart in actie tegen Bruno Silva

Alex Pereira, voormalig Glory-kampioen en Bruno 'Blindado' Silva komen tegen elkaar in actie tijdens UFC Fight Night op 12 maart. Locatie de UFC Apex in Las Vegas, Nevada.

Twee van de beste Braziliaanse debutanten in de UFC-Octagon in 2021 zullen op 12 maart met elkaar in botsing komen. Pereira en "Blindado" Silva zullen het tegen elkaar opnemen in een duel in het middengewicht, zo meld Combate vanavond.

Top debutanten

Pereira arriveerde bij de UFC, wetende dat hij zijn twee overwinningen op UFC-kampioen Israel Adesanya op zijn curriculum Vitae heeft. Hij stelde niet teleur in zijn debuut en schakelde Andreas Michailidis uit met een prachtige vliegende knie. Waarmee Pereira zijn visitekaartje in de organisatie achterliet.

Aangenomen zonder dezelfde pracht en praal, eindigde Blindado vorig jaar als een van de toppers van de midden gewichtdivisie. In een tijdsbestek van slechts zes maanden had hij drie wedstrijden en won ze allemaal door knock-out, waarbij hij twee post-fight bonussen incasseerde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws