Alex Pereira: 'Dit deed ik om te winnen' (video)
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Alex Pereira: ‘Dit deed ik om te winnen’ (video)

Alex Pereira: ‘Dit deed ik om te winnen’ (video)

Alex Pereira, voormalig Glory kampioen versloeg Andreas Michailidis zaterdag via een knock-out tijdens UFC 268 in New York. Met de winst markeerde de Braziliaan zijn naam binnen de middengewicht divisie van de MMA-organisatie.

De Braziliaan wist dat geduld de sleutel was voor de bonus winnende KO op Michailidis. ,,Het ging niet gemakkelijk. Het was een zware eerste ronde, maar ik kwam voorbereid, ik heb hard getraind. In de tweede ronde zag ik de opening en ik zag het gebeuren”, zegt Pereira.

,,De eerste ronde was helemaal niet frustrerend, ik voelde hem moe worden. Dus besloot ik gewoon kalm te blijven, omdat ik wist dat hij door de tweede ronde nooit zo drie rondes zou kunnen vechten. Dus ik nam gewoon de tijd.”

Titelgevecht

Pereira over wat hij hierna wil; ,,Ik ben hier natuurlijk gekomen om kampioen te worden. Maar ik neem gewoon de tijd en ontwikkel me elke dag. Ik word beter. Ik ben 34 jaar oud, maar ik ben blij dat ik elke dag beter en beter word’, aldus Pereira waarvan wordt verwacht dat hij slechts een aantal gevecht verwijderd is voor een titelgevecht.

Oud kickboks rivaal Israel Adesanya regeert de UFC-middengewicht divisie. Echter zegt deze niet bang te zijn voor een confrontatie met de Braziliaan.

Bekijk ook

Pedo-jagende MMA-vechter blijft in cel: ‘Geen respect voor mensenlevens’

De advocaat van Velasquez had invrijheidstelling op borgtocht gevraagd

Vechtmachine geeft 5 aanvallers pak slaag op parkeerplaats (video)

Wat doe je als er 5 man op je afkomen?

ZIEN! Bokser ring uitgeslagen, land op schoot fotograaf

John "Scrappy" Ramirez sloeg letterlijk zijn tegenstander Jan Salvatierra uit de ring afgelopen nacht in Las Vegas.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page