Afgelasting UFC 249 werd geheim gehouden voor Tony Ferguson Nieuws
Nieuws

Afgelasting UFC 249 werd geheim gehouden voor Tony Ferguson

Afgelasting UFC 249 werd geheim gehouden voor Tony Ferguson
Afgelasting UFC 249 werd geheim gehouden voor Tony Ferguson

Tony Ferguson werd in het ongewisse gelaten over het plan van de UFC om UFC 249 af te zeggen totdat het openbaar werd gemaakt.

Ferguson was bezig met een telefonisch interview toen hem werd meegedeeld dat het event niet langer zou plaatsvinden. De verslaggever die het interview afnam, Brian Martin, beschreef Ferguson als 'in shock' toen hij erachter kwam.

"Oh wauw,' zei Ferguson, gevolgd door stilte. "Ach ja. Ik ga nog steeds trainen. … ik weet zeker dat het een goede reden heeft. Laten we reëel zijn. Ik moet het geloof behouden. “

Helemaal van de kaart

Ferguson (25-3 MMA, 15-1 UFC) heeft de afgelopen weken een ware achtbaan doorstaan. Oorspronkelijk zou hij tegen Khabib Nurmagomedov vechten voor de 155 pond titel op UFC 249 in Brooklyn, N.Y. de UFC werd gedwongen naar een nieuwe locatie door de coronavirus pandemie.

Khabib viel uit nadat hij was teruggekeerd naar zijn geboorteland Rusland, en werd gemuilkorfd door reisbeperkingen. Justin Gaethje kwam tussenbeide en de UFC beveiligde Tachi Palace Casino Resort op tribaal land in Lemoore, Californië, om het event te hosten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws